Maatwerk cloud-oplossingen voor uw organisatie

E-Quest levert cloud-oplossingen die perfect aansluiten bij uw organisatie. Als u gaat beslissen over een cloud-oplossing is het belangrijk dat u alle duidelijkheid krijgt over de mogelijkheden.

E-Quest beschikt over een team van meer dan 60 experts. Zij staan klaar om u te helpen met al uw vragen en met uw specifieke klantsituatie.

Een cloud-oplossing, wat is dat eigenlijk?

Als u geen gebruik maakt van de cloud, staan uw software en bestanden opgeslagen op uw PC of op een lokale server. Gaat u gebruik maken van de cloud, dan worden uw gegevens ergens anders opgeslagen. We noemen dat opslag in de cloud.

Cloudopslag vervangt dan de opslagfunctie van een lokale server of PC. U heeft uw PC dan alleen nog nodig om verbinding te maken met de cloudomgeving.

Dat biedt voordelen: met de opslag op een PC zat u nog vast aan één werkplek. Maar wanneer u de software en documenten opslaat in de cloud, bent u niet langer afhankelijk van die ene werkplek. U kunt uw data dan vanaf iedere plek bereiken en op ieder gewenst moment.

Bovendien kunt u de bestanden dan ook openen op uw mobiele telefoon of tablet. Cloud-oplossingen vergroten daarmee de flexibiliteit van uw organisatie.

De belangrijkste voordelen op een rij:

  • Flexibel, u bent niet meer gebonden aan één werkplek
  • Schaalbaar, cloud-oplossingen zijn makkelijk te vergroten of te verkleinen
  • Een fors lagere investering dan bij eigen servers in huis
  • Veilig door betrouwbare back-ups en software- en beveiligingsupdates
  • ICT expertise voor het beheer waar u altijd op kunt terugvallen

E-Quest denkt mee over de beste aanpak
Een cloudomgeving inrichten is altijd maatwerk. Elke organisatie is immers anders. Er zijn veel verschillende mogelijkheden, allemaal met hun eigen voordelen.

Of het nu gaat om het integreren met uw bestaande ICT-systemen of over het opzetten van een nieuwe cloud-oplossing. E-Quest denkt graag met u mee en geeft advies dat past bij de behoeften van uw organisatie.

Wij hebben eigen apparatuur in de cloud en we gebruiken ons eigen glasvezelnetwerk. Bovendien monitoren, beveiligen en bewaken we de continuïteit van onze systemen 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Zo houden we alle gegevens 100% veilig.

Meer weten?

E-Quest is vooral werkzaam in de omgeving van Eindhoven, Helmond, Deurne, Someren, Asten, Gemert, Lieshout en Beek en Donk. Wilt u meer weten over de cloud? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Gebruik daarvoor het contactformulier of bel ons op 0492 392626. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

OMERO CABONI
WILT U MEER WETEN?
NEEM CONTACT OP!
Please let us know your name.
Een geldig e-mail adres a.u.b.
Invalid Input
Please let us know your message.
Invalid Input

Datacenter

Colocatie, Cloud, VPS ...

Glasvezel

Internet, Darkfiber ...

Automatisering

Beheer, Support, Projecten ...

Cloud

Managed cloud server

Logo e-Quest
  • Schootense dreef 26

  • 5708 HZ Helmond

  • 0492-392626 ͏͏
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.