Cloud Oplossingen voor MKB

Een eigen server was jarenlang de standaard, maar tegenwoordig maken steeds meer organisaties gebruik van cloud oplossingen. Onderstaand een aantal voordelen van MKB cloud oplossingen op een rijtje.

Flexibel werken

Een cloud vervangt de functie van een lokale server en maakt het mogelijk om op meerdere plekken toegang te krijgen tot documenten en software. Dit maakt dat u niet meer gebonden bent aan één werkplek, maar altijd en overal bij documenten kunt. Ideaal wanneer een organisatie is ingericht op thuiswerken en wanneer er meerdere mensen tegelijkertijd toegang nodig hebben tot verschillende documenten.

Schaalbaar

Cloud capaciteit is gemakkelijk en snel op- en terug te schalen. Dit zorgt ervoor dat er echt alleen betaald wordt op basis van gebruik. Handig wanneer er tijdelijk meer opslagcapaciteit nodig is en/of medewerkers voor een bepaalde tijd worden aangenomen.

Geen hoge investeringen

De cloud is een aanzienlijk lagere investering dan een eigen server in huis. Zo betaalt u bij e-Quest Automatisering volgens een abonnementenmodel en zijn betalingen, zoals hierboven al genoemd, gebaseerd op gebruiksfrequentie.

Veiligheid

Ook MKB-bedrijven moeten natuurlijk investeren in het beveiligen van documenten. Wanneer documenten in de cloud staan bij e-Quest bent u altijd verzekerd van een beveiligde en betrouwbare back-up. Hiernaast zorgen wij voor software- en beveiligingsupdates.

Expertise

Waar MKB bedrijven soms ICT expertise missen, hebben ICT dienstverleners die wel. e-Quest adviseert u graag over de verschillende cloud oplossingen voor uw MKB en is zeer gedreven in het beheer van uw cloud.

Cloud oplossingen e-Quest

Een Managed Cloud bij e-Quest bestaat uit drie vaste componenten:

  • Applicaties
  • Data opslag
  • Connectiviteit

Neem contact op

Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van cloud oplossingen MKB? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier. Wij voeren graag een uitgebreide inventarisatie bij u uit. Aan de hand van uw applicatie-, data- en connectiviteitsbehoefte wordt uiteindelijk de exacte vorm van uw cloud bepaald.

Omero Caboni
Wilt u meer weten?
Neem contact op!
Please let us know your name.
Een geldig e-mail adres a.u.b.
Invalid Input
Please let us know your message.
Invalid Input

Datacenter

Colocatie, Cloud, VPS ...

Glasvezel

Internet, Darkfiber ...

Automatisering

Beheer, Support, Projecten ...

Cloud

Managed cloud server

Logo e-Quest
  • Schootense dreef 26

  • 5708 HZ Helmond

  • 0492-392626 ͏͏
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.