Je bent niet ingelogd. De nieuwsbrief bevat mogelijk gebruikersinformatie, dus deze wordt mogelijk niet correct weergegeven.

e-Quest nieuwsbrief april 2024

e-Quest nieuwsbrief april 2024

Mail niet goed leesbaar? Klik hier om deze online te lezen.

‍‍NIEUWSBRIEF

24 april 2024 ‍


Nodig uw IT-collega's uit om de nieuwsbrief te ontvangen

 

Nieuws rondom e-Quest ook interessant voor uw IT-collega's? Ook zij mogen zich uiteraard aanmelden om zo de nieuwsbrief maandelijks te ontvangen.

 


Directiewijziging e-Quest


Na bijna 8 jaar in de rol van commercieel directeur heeft Martijn de Koning gekozen om zijn ambities in het ondernemerschap verder vorm te geven buiten e-Quest.

Martijn blijft tot eind mei betrokken bij de organisatie om een goede overdracht van zijn taken en verantwoordelijkheden te borgen. Wing Choi neemt de commerciële eindverantwoordelijkheid over en is gefocust op de tevredenheid van u als klant. Ricardo Kesteloo blijft vanuit de operatie eindverantwoordelijk voor de continuïteit van onze dienstverlening. Samen met DGA Patrique Dankers, die voornamelijk strategisch betrokken is, vormen zij de directie van e-Quest.

 


Security awareness training


In een tijd van het nieuwe werken, waar medewerkers flexibeler en op afstand werken, worden steeds meer leidinggevenden binnen bedrijven zich bewust van de noodzaak van een specifieke security awareness training. Met bewustwording als eerste veiligheidsmaatregel biedt e-Quest nu awareness trainingen aan met onderwerpen zoals:

                         Phishing preventie

                         Wachtwoordbeheer

                         Veilig gebruik van bedrijfsmiddelen

                         Mobiele beveiliging

                         Social engineering bewustzijn

                         Data privacy

                         Incident Response

Benieuwd hoe een security awareness training uw bedrijf verder kan helpen? Neem vrijblijvend contact op met uw accountmanager voor een afspraak.


 

Datacenter door-het-donker-testen april 2024


Op woensdag 10 en zaterdag 13 april zijn de halfjaarlijkse “door-het-donker-testen” weer uitgevoerd in de e-Quest datacenters. Tijdens deze testen worden verschillende scenario’s getoetst waarbij er sprake is van stroomuitval.

De testen die tijdens de oefening werden uitgevoerd zijn:

  • Automatisch overschakelen van netstroom naar noodstroom (standaard situatie bij uitval Enexis voorzieningen)
  • Handmatig schakelen van netstroom naar noodstroom

 

Er zijn geen bijzonderheden geconstateerd en alles functioneert zoals in de procedures staat beschreven. Door deze halfjaarlijkse oefeningen kunnen we de continuïteit van de datacenterdienstverlening richting u als klant nog beter garanderen.

 


‍Verder in gesprek gaan met ons over bovenstaande óf andere onderwerpen? Neem dan contact op met uw accountmanager.

Wing