Servicedesk  |  Contact  |  Login Medewerkers  

banner-dc

Online Werkplek


Met de Online Werkplek van e-Quest heeft u toegang tot uw eigen ICT omgeving. Office, e-mail, antivirusscanner, maar ook een maatwerkoplossing zoals voor uw boekhoudsoftware, ERP systeem, of andere programmatuur is veilig en snel beschikbaar. Onze Online Werkplek is bovendien bereikbaar vanaf iedere gewenste locatie. Vanuit uw kantoor, vanaf thuis, of vanuit het buitenland, wij zorgen dat u 24x7 bij uw omgeving kunt waar we ook nog eens dagelijks een backup van maken. De nieuwste Microsoft software en altijd een goede performance, wist u dat u hiervoor niet hoeft te investeren ? Wij investeren in de apparatuur en software en u neemt hiervoor een abonnement. Omdat de investeringen gedeeld worden door meerdere klanten, bent u altijd goedkoper uit dan wanneer u zelf de investering doet. Een andere grote besparing is het ICT beheer, dat heeft u in de meeste gevallen namelijk niet meer nodig.

Ook qua gebruik bent u flexibel. Wilt u een maand lang voor een bepaalde medewerker Microsoft Project gebruiken, of bijv. Microsoft Powerpoint, dan kan dit. De volgende maand halen we de software weer weg en berekenen u geen kosten (n.b. u dient dit wel tijdig aan te geven).

Last but not least: de snelheid van uw Online Werkplek wordt bepaald door onze servers. Niet door uw werkplek dus. Dit betekent dat de snelheid ook hoog is als u een oudere PC gebruikt. Wij vertellen u graag meer over onze Online Werkplek in een persoonlijk gesprek.

Voordelen van Online Werkplek zijn:

  • Zeer gemakkelijk in gebruik en geen ICT-ervaring benodigd
  • Vaste prijs per maand.
  • Gemakkelijk gebruikers toevoegen of verwijderen wanneer nodig.