IT Automatisering

De markt is continu in beweging, bedrijven dienen snel te schakelen en te groeien. Optimaliseren van bedrijfsprocessen is daarom noodzakelijk geworden. De uitdaging is om werkzaamheden zo efficiënt mogelijk uit te voeren. IT-automatisering biedt hierbij de uitkomst: Door het gebruik van de juiste software en systemen beweegt u gemakkelijk mee met de veranderingen in de markt.

Wij ontzorgen u op IT-vlak, zodat u zich kunt focussen op het succesvol zijn van uw business.

Uw IT op eigen locatie

Bij e-Quest beschikken we over een team van ervaren experts met een unieke kennis op het gebied van IT automatisering. Groeit uw onderneming? Dan zorgen wij dat uw IT meegroeit. e-Quest is gespecialiseerd in het ontwerpen, implementeren en beheren van uw IT omgeving op onder andere software van Microsoft.

Ontwerpen

Wij begrijpen dat elke organisatie andere wensen en behoeften op IT gebied heeft. Daarom bekijken wij elke klantsituatie afzonderlijk en bieden daarbij oplossingen op maat aan. Dit doen wij op bedrijfs-, project- en productniveau zodat we altijd het beste resultaat voor uw bedrijf kunnen leveren.

Implementeren

Is de juiste oplossing gemaakt voor uw onderneming, dan gaan we over tot implementatie. Onze IT-experts staan voor u klaar om dit proces vlekkeloos te laten verlopen. Zonder verstoring van de huidige bedrijfsprocessen implementeren wij IT automatisering volgens uw specifieke wensen.

Beheren

e-Quest kan het beheer van uw volledige systeem tot zich nemen. U hoeft zich dan geen zorgen te maken over storingen en software updates. Op afstand kunnen wij met onze monitoringssoftware problemen signaleren, vaststellen en oplossen. We kunnen vaak al handelen voordat storingen plaatsvinden en door analyses kunnen we toekomstige storingen makkelijker voorkomen. Zo bent u verzekerd van optimaal draaiende bedrijfsprocessen. Wilt u zelf de status van uw IT omgeving monitoren? Dat is mogelijk met onze monitoringssoftware.

Volledig ontzorgen op IT gebied

Een goede infrastructuur van data is belangrijk voor uw organisatie. Wij leveren en implementeren daarom software en systemen op het gebied van:

Online back-ups

Door middel van online back-ups staan uw bestanden altijd op een veilige locatie en hoeft u zich geen zorgen te maken over het verliezen van belangrijke data.

Online werkplekken

Online werkplekken zorgen ervoor dat uw medewerkers vanaf verschillende locaties en mobiele apparaten kunnen werken.

Beveiliging van systemen en digitale data

Het is belangrijk dat uw systemen en digitale data beveiligd zijn tegen indringers, virussen en spam. Daarnaast dient de infrastructuur goed te zijn om te zorgen dat de data juist verwerkt en opgeslagen word.

Servers

e-Quest kan u voorzien in de juiste serverbehoefte, daarnaast adviseren wij u over de best passende netwerkkeuze voor uw organisatie.

Voordelen van IT automatisering

Het automatiseren van uw IT omgeving levert verschillende voordelen op. U hoeft zich bijvoorbeeld geen zorgen meer te maken over de juiste internetverbinding, de beveiliging van bestanden tegen virussen of wat u moet doen bij storingen. Daarnaast vergemakkelijkt IT automatisering bedrijfsprocessen en weet u zeker dat al uw software up-to-date is. Heeft u een in-house IT afdeling? Door uw onderhoud uit te besteden houden uw IT-medewerkers meer tijd over voor innovatieve projecten. Kortom: met IT automatisering heeft u geen omkijken meer naar uw IT omgeving.

Neem contact op

Wilt u weten wat onze IT automatisering diensten voor uw onderneming kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, bel 0492-392626 of vul het contactformulier hiernaast in. Wij helpen u graag verder met een advies op maat.

Monitoring

Bent u geïnteresseerd?
Neem hier contact met ons op!

Please let us know your name.

Een geldig e-mail adres a.u.b.

Invalid Input

Please let us know your message.

Invalid Input

Logo e-Quest
  • Schootense dreef 26

  • 5708 HZ Helmond

  • 0492-392626 ͏͏
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.