Uw IT in de Cloud

Snelle implementatie en directe schaalbaarheid maken onze Cloud diensten flexibel. De apparatuur staat niet meer bij u op locatie, maar in onze betrouwbare, goed geconditioneerde en beveiligde datacenters. Daardoor heeft u geen onzekerheid meer over investeringspieken, onderhoud van de fysieke servers en andere verborgen kosten.

Wat zijn clouddiensten?

Wanneer u nog geen gebruik maakt van de Cloud, staat uw software en bestanden opgeslagen op uw eigen PC of op een fysieke lokale server. Wanneer u gebruik maakt van de Cloud, dan zijn de bestanden voor u altijd bereikbaar op het moment dat u een verbinding heeft met deze Cloud omgeving. Je bent dus fysiek niet meer afhankelijk van jouw eigen computer of verbinding met deze fysieke lokale server.

De Cloudopslag vervangt dan de opslagfunctie van een lokale server of PC. U heeft uw laptop dan alleen nog nodig om verbinding te maken met de Cloud omgeving.

Dat biedt voordelen: met de opslag op een PC zat u nog vast aan één werkplek. Maar wanneer u de software en documenten opslaat in de Cloud, bent u niet langer afhankelijk van die ene werkplek. U kunt uw data dan vanaf iedere plek bereiken én op ieder gewenst moment.

Bovendien kunt u de bestanden dan ook openen op andere apparaten waarmee u bent verbonden met de Cloud zoals uw mobiele telefoon of tablet. Cloud oplossingen vergroten daarmee de flexibiliteit van uzelf en uw organisatie.

De belangrijkste voordelen van Clouddiensten

Uw IT verhuizen naar de Cloud heeft vele voordelen. Wij zetten de vier belangrijkste voordelen voor u op een rij:

Flexibiliteit

Een Cloud oplossing vervangt de functie van een lokale server en maakt het mogelijk om op meerdere plekken toegang te krijgen tot documenten en software. Dit maakt werken in de Cloud erg flexibel. Ideaal voor organisaties die ingericht zijn op thuiswerken, meerdere vestigingen hebben en wanneer er meerdere mensen tegelijkertijd toegang nodig hebben tot verschillende documenten.

Schaalbaarheid

Cloud capaciteit is gemakkelijk en snel op- en af te schalen. Dit zorgt ervoor dat er via een abonnement bij e-Quest echt alleen betaald wordt op basis van gebruik. Handig wanneer er tijdelijk meer opslagcapaciteit nodig is, bijvoorbeeld wanneer er medewerkers voor een bepaalde tijd worden aangenomen.

Geen grote investeringen

De Cloud is een aanzienlijk lagere investering dan een eigen server in huis. Zo betaalt u bij e-Quest volgens een abonnementenmodel en zijn betalingen, zoals hierboven al genoemd, gebaseerd op gebruiksfrequentie.

Veiligheid van uw data

Ook MKB-bedrijven moeten natuurlijk investeren in het beveiligen van documenten en data. Wanneer documenten in de Cloud staan bij e-Quest bent u altijd verzekerd van een beveiligde en betrouwbare back-up. Daarnaast zorgen wij ook voor alle software- en beveiligingsupdates.

Maatwerk Cloud oplossingen voor uw organisatie

Een Cloud omgeving inrichten is bijna altijd maatwerk. Elke organisatie is immers anders. Er zijn veel verschillende mogelijkheden, allemaal met hun eigen voordelen en afgestemd op uw behoeftes. e-Quest levert Cloud oplossingen die perfect aansluiten bij uw organisatie. Als u gaat beslissen over een Cloud oplossing is het belangrijk dat u alle duidelijkheid krijgt over de verschillende mogelijkheden. Ons team aan experts staan voor u klaar om te helpen met al uw vragen over uw specifieke situatie.

Neem contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze Cloud diensten voor uw organisatie? Neem contact met ons op via het formulier hiernaast of bel 0492-392626 en wij helpen u graag verder. Onze experts op het gebied van Cloud oplossingen denken met u mee en geven u passend advies voor uw organisatie.

Bent u geïnteresseerd?
Neem hier contact met ons op!

Please let us know your name.

Een geldig e-mail adres a.u.b.

Invalid Input

Please let us know your message.

Invalid Input

Managed
Cloud Server

Managed
Cloud

Logo e-Quest
  • Schootense dreef 26

  • 5708 HZ Helmond

  • 0492-392626 ͏͏
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.