Uw IT in de Cloud

Als u gebruik maakt van Cloud diensten dan heeft u geen onzekerheid over investeringspieken, onderhoud en verborgen kosten. Snelle implementatie en directe schaalbaarheid maken onze Cloud diensten flexibel.

Via een abonnement betaalt u alleen voor wat u echt gebruikt. De apparatuur staat niet meer op uw locatie, maar in ons betrouwbaar en goed geconditioneerd beveiligde datacenter.

Met uw IT in de Cloud behoudt u de controle en is uw belangrijke bedrijfsdata helemaal veilig. Door middel van connectiviteit heeft u overal en altijd toegang tot uw applicaties en bestanden, waar u ook bent en op ieder tijdstip wanneer u wilt.

Wat zijn clouddiensten?

Als u geen gebruik maakt van de Cloud, staan uw software en bestanden opgeslagen op uw PC of op een lokale server. Gaat u gebruik maken van de Cloud, dan worden uw gegevens ergens anders opgeslagen. We noemen dat opslag in de Cloud.

Cloudopslag vervangt dan de opslagfunctie van een lokale server of PC. U heeft uw PC dan alleen nog nodig om verbinding te maken met de Cloud omgeving.

Dat biedt voordelen: met de opslag op een PC zat u nog vast aan één werkplek. Maar wanneer u de software en documenten opslaat in de Cloud, bent u niet langer afhankelijk van die ene werkplek. U kunt uw data dan vanaf iedere plek bereiken en op ieder gewenst moment.

Bovendien kunt u de bestanden dan ook openen op uw mobiele telefoon of tablet. Cloud oplossingen vergroten daarmee de flexibiliteit van uw organisatie.

De belangrijkste voordelen op een rij:

Uw IT verhuizen naar de Cloud heeft vele voordelen. Wij zetten de vier belangrijkste voordelen voor u op een rij:

1.    Flexibiliteit

Een Cloud oplossing vervangt de functie van een lokale server en maakt het mogelijk om op meerdere plekken toegang te krijgen tot documenten en software. Dit maakt werken in de Cloud erg flexibel. Ideaal voor organisaties die ingericht zijn op thuiswerken, meerdere vestigingen hebben en wanneer er meerdere mensen tegelijkertijd toegang nodig hebben tot verschillende documenten.

2.    Schaalbaarheid

Cloud capaciteit is gemakkelijk en snel op- en terug te schalen. Dit zorgt ervoor dat er echt alleen betaald wordt op basis van gebruik. Handig wanneer er tijdelijk meer opslagcapaciteit nodig is, bijvoorbeeld wanneer er medewerkers voor een bepaalde tijd worden aangenomen.

3.    Geen hoge investeringen

De Cloud is een aanzienlijk lagere investering dan een eigen server in huis. Zo betaalt u bij e-Quest volgens een abonnementenmodel en zijn betalingen, zoals hierboven al genoemd, gebaseerd op gebruiksfrequentie.

4.    Veiligheid van uw data

Ook MKB-bedrijven moeten natuurlijk investeren in het beveiligen van documenten. Wanneer documenten in de Cloud staan bij e-Quest bent u altijd verzekerd van een beveiligde en betrouwbare back-up. Hiernaast zorgen wij voor alle software- en beveiligingsupdates.

Maatwerk Cloud oplossingen voor uw organisatie

Een Cloud omgeving inrichten is altijd maatwerk. Elke organisatie is immers anders. Er zijn veel verschillende mogelijkheden, allemaal met hun eigen voordelen. e-Quest levert Cloud oplossingen die perfect aansluiten bij uw organisatie. Als u gaat beslissen over een Cloud oplossing is het belangrijk dat u alle duidelijkheid krijgt over de verschillende mogelijkheden. Ons team aan experts staat voor u klaar om te helpen met al uw vragen over uw specifieke situatie.

Neem contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze Cloud diensten voor uw organisatie? Neem contact met ons op via het formulier hiernaast of bel 0492-392626 en wij helpen u graag verder. Onze experts op het gebied van Cloud oplossingen denken met u mee en geven u passend advies voor uw organisatie.

 

Managed
Cloud Server

Managed
Cloud

Bent u geïnteresseerd?
Neem hier contact met ons op!

Please let us know your name.

Een geldig e-mail adres a.u.b.

Invalid Input

Please let us know your message.

Invalid Input

Logo e-Quest
  • Schootense dreef 26

  • 5708 HZ Helmond

  • 0492-392626 ͏͏
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.