Uw IT op ons glasvezelnetwerk

e-Quest beschikt over een eigen zakelijk glasvezelnetwerk van circa 600km op nagenoeg alle bedrijventerreinen van de Peelgemeenten.

We hebben connectiviteit via eigen apparatuur naar belangrijke knooppunten in Amsterdam, Eindhoven en Hilversum.

" Geen afhankelijkheid van derden met onze dienstverlening "

Glasvezel is inmiddels niet nieuw meer. Daar waar een onderneming vroeger voor iedere dienst een eigen koperverbinding gebruikte (telefonie, Internet, alarm, camera-beveiliging, fax, etc.) is nu 1 glasvezel-aansluiting voldoende. In de praktijk betekent dit voor ondernemers dan ook vaak een kostenbesparing. Bovendien is de snelheid van glasvezel zo veel hoger dan een koperverbinding, dat er nieuwe mogelijkheden zijn. Er komen steeds meer diensten waardoor de mogelijkheden blijven toenemen. Vraag gerust hulp bij deze vergelijking!

Naast kostenbesparing en performanceverbetering als argumenten voor een onderneming of instelling om glasvezel te nemen, neemt de afhankelijkheid van de verbinding toe. Het ‘moet’ altijd werken! e-Quest is zich daarvan bewust en heeft daarom niet alleen geborgd onafhankelijk te zijn van derden, maar ook alle voorzieningen redundant uit te voeren. Deze voorzieningen zijn volledig gestandaardiseerd op Cisco apparatuur, worden 24x7 gemonitord en worden beheerd door 6 seniorspecialisten. De voorzieningen zijn daarnaast ook geografisch gescheiden.

Internet

darkfiber

Point-to-point

vastrecht

Wholesale

Bent u geïnteresseerd?
Neem hier contact met ons op!

Please let us know your name.

Een geldig e-mail adres a.u.b.

Invalid Input

Please let us know your message.

Invalid Input

Fuse
  • Schootense dreef 26

  • 5708 HZ Helmond

  • 0492-392626 ͏͏
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.