Onze partners en merken

Om u als klant het beste te kunnen helpen met uw IT projecten maken we gebruik van de beste hard- en software partners en merken. Zo zoeken we samen naar een oplossing voor uw IT uitdagingen.

e-Quest partners en merken

Als IT specialist denken we continu in de beste oplossing voor onze klanten. Op het gebied van software en hardware implementatie werken we daarbij graag met de beste partners en merken binnen elk oplossingsgebied. Daarbij denken we altijd vanuit het belang van onze klanten.

e-Quest werkt al samen met onderstaande partners en merken:

Microsoft

Vanaf het prille begin van e-Quest werken we samen met Microsoft om onze klanten te voorzien van de juiste software voor hun IT omgeving. e-Quest neemt haar klanten mee in de nieuwste ontwikkelingen binnen Microsoft zoals onder anderen Microsoft 365, SharePoint, Teams, Azure enzovoort.

Omdat ontwikkelingen binnen microsoft elkaar vaak in hoog tempo opvolgen zorgen wij evoor dat we op de hoogte zijn van de updates en deze doorvoeren binnen uw organisatie.


Cisco

Een belangrijk onderdeel van de dienstverlening van Cisco zijn de hoogwaardige netwerk- en security-oplossingen. De producten van Cisco versnellen de adoptie van een nieuwe manier van werken op het gebied van verbondenheid, communicatie en security.


Cisco Meraki

Cisco Meraki maakt de eenvoudigste, krachtigste IT-oplossingen en helpen iedereen, van kleine bedrijven tot internationale ondernemingen, tijd en geld te besparen.

Cisco Meraki heeft als doel om complexe verbindingen, zoals netwerken, te vereenvoudigen.


NetApp

Waar uw data ook staat of hoe uw bedrijf deze ook inzet, NetApp brengt al uw data samen in uw datafabric. Dit is een zorgvuldig uitgewerkt software en hardwarepakket verbonden aan de bekende cloudplatformen.

e-Quest kijkt graag met u mee op welke manier u voordelen kunt halen uit (hybride) cloudgegevensdiensten en gegevensbeheer.


Veeam

Het doel van Veeam is om het maken van back-ups te vereenvoudigen. Denk hierbij aan virtuele servers. Veeam zorgt met innovatie dat u uw gegevens overal in de hybride cloud kunt beheren, controleren en beschermen.

e-Quest verzorgt met Veeam software oplossingen voor back-up, herstel en gegevensbeheer die voor moderne gegevensbeveiliging zorgen.


VMWare

VMWare is middels haar virtualisatiesoftware een toonaangevende leverancier van multi-cloudservices voor alle apps die digitale innovatie met zakelijk beheer mogelijk maakt.

VMWare is de vertrouwde basis om innovatie te versnellen.


Trend Micro

Trend Micro is wereldwijd leider in cybersecurity en zet zich in voor een wereld waarin we digitale data veilig kunnen verstrekken en ophalen.
Door gebruik te maken van jarenlange security expertise, global threat research en voortdurende innovatie, beschermt het security-platform van Trend Micro duizenden organisaties in clouds, netwerken, apparaten en endpoints.


HP

HP is een van de belangrijkste partners van e-Quest als het gaat om hardware voor op het bureau. Van laptop tot aan beeldscherm en van docking-station tot aan het toetsenbord, de complete werkplek kan worden verzorgd door e-Quest met de producten van HP.


Rapid7

Het Rapid7 Insight platform is een security analytics platform dat security-professionals helpt risico’s te identificeren, beheren en reduceren.

Rapid7 tilt security naar een hoger niveau door het bieden van inzicht, analyse en geautomatiseerde acties via het insight platform.


Automox

Automox transformeert de wereld van IT-operaties.
Hoe? Door het gemakkelijk te maken om elk eindpunt automatisch geconfigureerd, gepatcht en beveiligd te houden - waar ook ter wereld.

Meer informatie over de e-Quest partners en merken?

of benieuwd hoe wij u kunnen helpen met IT vraagstukken?
Laat uw gegevens achter en we nemen graag contact met u op!

Logo e-Quest
  • Schootense dreef 26

  • 5708 HZ Helmond

  • 0492-392626 ͏͏
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.