Fiber Zakelijk

Snelle internetverbindingen zijn noodzakelijk voor elke onderneming. Er zijn dan ook genoeg redenen om voor zakelijk fiber, oftewel glasvezel, te kiezen. Zo kent fiber altijd maximale snelheid, is het ideaal voor het snel uitwisselen van grote bestanden en blijft de internetverbinding altijd stabiel. Met fiber zakelijk heeft u uw digitale infrastructuur op orde, voor nu en in de toekomst. e-Quest Automatisering beheert uw zakelijke glasvezelnetwerk graag voor u.

Fiber zakelijk met e-Quest Automatisering

e-Quest is marktleider in de regio de Peel op het gebied van innovatieve en dynamische ICT-dienstverlening. Dit houdt in dat onze experts zorgen voor adequaat beheer en onderhoud van ICT-omgeving in deze regio. Ons team bestaat uit ongeveer 40 gecertificeerde medewerkers, gespecialiseerd in onze drie pijlers: kantoorautomatisering, datacenter- en glasvezeldiensten.

Onafhankelijk glasvezel

e-Quest heeft een eigen zakelijk glasvezelnetwerk van circa 600 km en beschikt over connectiviteit via eigen apparatuur naar belangrijke knooppunten in Eindhoven, Amsterdam en Hilversum. Het eigen glasvezelnetwerk maakt de connectiviteit binnen het datacenter uniek en onafhankelijk.

Dienstenprofiel

Ons fiber zakelijk dienstenprofiel bestaat uit: internet, point-to-point, darkfiber, vastrecht en wholesale. Onderstaand lichten we er twee toe.

Bij de dienst internet wordt internetverbinding afgenomen vanaf 20 MB tot 1 GB via de glasvezelinfrastructuur van e-Quest. Het belangrijkste voordeel van deze verbinding is dat bepaalde onderdelen van deze infrastructuur dubbel aanwezig zijn (onder regie van een speciaal algoritme). Dit zorgt ervoor dat het geheel altijd goed blijft functioneren.

De dienst Point-to-(multi) point maakt het mogelijk vanuit verschillende vestigingen op één locatie te werken. Ideaal voor ondernemingen, instellingen of samenwerkende instanties.

Voordelen op een rijtje

De belangrijke voordelen van zakelijk glasvezel op een rijtje:

  • Lagere materiaal kosten
  • Hogere datatransmissie snelheden
  • Ongevoelig voor elektromagnetische stoorvelden

Neem contact op

Wij voorzien u graag van advies over onze ‘fiber zakelijk’ of andere diensten. Bel op 0492-392626 of vul het onderstaande contactformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

MARTIJN DE KONING
WILT U MEER WETEN?
NEEM CONTACT OP!
Please let us know your name.
Een geldig e-mail adres a.u.b.
Invalid Input
Please let us know your message.
Invalid Input

Datacenter

Colocatie, Cloud, VPS ...

Glasvezel

Internet, Darkfiber...

Automatisering

Beheer, Support, Projecten...

Cloud

Managed cloud server

Logo e-Quest
  • Schootense dreef 26

  • 5708 HZ Helmond

  • 0492-392626 ͏͏
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.