Contact  |  Login  

banner-fiber3

Glasvezel


Glasvezel is de vervanger van koper. Daar waar een onderneming vroeger voor iedere dienst een eigen koperverbinding gebruikte (telefonie, Internet, alarm, camera-beveiliging, fax, etc.) is nu 1 glasvezel-aansluiting voldoende. In de praktijk betekent dit voor ondernemers dan ook vaak een kostenbesparing. Bovendien is de snelheid van glasvezel zo veel hoger dan een koperverbinding, dat er nieuwe mogelijkheden zijn. Er komen steeds meer diensten waardoor de mogelijkheden blijven toenemen. Vraag gerust hulp bij deze vergelijking!

Naast kostenbeparing en performance verbetering als argumenten voor een onderneming of instelling om glasvezel te nemen, neemt de afhankelijkheid van de verbinding toe. Het 'moet' altijd werken! e-Quest voorziet hierin door onafhankelijkheid van derden. Een eigen datacenter, eigen apparatuur op belangrijke knooppunten in Eindhoven, Amsterdam en Hilversum, maar ook geografisch gescheiden verbindingen naar deze verbindingen toe, een gasblusinstallatie, bliksemafleiding en een noodstroomaggregaat, etc.

Daar waar vroeger alleen een handvol grotere ondernemingen glasvezel konden veroorloven is het glasvezelnetwerk nu aangelegd voor alle bedrijven in de regio. Al sinds 2006 zijn bedrijven, scholen en instellingen aangesloten. Eerst alleen in Helmond, later ook in Deurne, Laarbeek, Gemert, Asten en Someren.

Bent u nog niet aangesloten ?
We komen graag bij u langs en berekenen vrijblijvend uw specifieke besparing. Neem hiervoor contact met ons op.


 glas1