ICT automatisering

De informatie-en communicatietechnologie (afgekort: ICT) is constant in beweging. Vandaag de dag kan vrijwel geen enkele organisatie nog zonder ICT. Elk apparaat en/of systeem dat informatie verwerkt of gebruikt valt namelijk onder deze term, van het ontwikkelen en beheren van games en websites tot het onderhouden en beveiligen van computers. ICT is tegenwoordig overal aanwezig.

Waarom ICT?

Zoals bovenstaand toegelicht kan vrijwel geen enkele organisatie nog zonder ICT. Optimale ICT begint bij een goede infrastructuur. Het juist verwerken, opslaan, transporteren en beveiligen van digitale data zijn onderdeel van een goede infrastructuur en erg belangrijk voor zowel een product, project of bedrijf.

Waarom ICT automatisering?

Hoe wordt de juiste internetverbinding gekozen? Hoe beveilig ik mijn bestanden tegen virussen? Hoe zorg ik voor meer snelheid? Wat te doen bij storingen? En hoe zorg ik ervoor dat mijn software altijd up-to-date is? Dit zijn vragen waar wij u graag bij helpen.

ICT omgevingen worden groter en daarmee gecompliceerder (bijvoorbeeld wanneer uw bedrijf groeit, behoort de ICT mee te groeien). Hiernaast is het moeilijk om zelf alle ontwikkelingen bij te houden op dit vakgebied. Door middel van ICT automatisering hoeft u zelf nergens meer naar om te kijken en bent u verzekerd van de beste ICT-oplossingen voor uw product, project of bedrijf.

e-Quest Automatisering

e-Quest Automatisering is gevestigd in Helmond en faciliteert ICT dienstverlening aan bedrijven in de regio de Peel (Helmond, Deurne, Someren, Asten, Gemert, Lieshout en Beek en Donk). Ons team bestaat uit ongeveer 40 enthousiaste medewerkers gespecialiseerd in werkzaamheden als het ontwerp, de implementatie en het beheren van ICT omgevingen op verschillende software. Er wordt door onze experts afzonderlijk gekeken naar elke klantsituatie en zo de best passende oplossing voor uw ICT omgeving geleverd.

Bent u geïnteresseerd in ICT automatisering? Neem gerust contact met ons op via 0492-392626 of vul het contactformulier hiernaast in.

OMERO CABONI
WILT U MEER WETEN?
NEEM CONTACT OP!
Please let us know your name.
Een geldig e-mail adres a.u.b.
Invalid Input
Please let us know your message.
Invalid Input

Datacenter

Colocatie, Cloud, VPS ...

Glasvezel

Internet, Darkfiber ...

Automatisering

Beheer, Support, Projecten ...

Cloud

Managed cloud server

 • SMO

  " e-Quest heeft de diverse locaties van Stichting Maatschappelijke Opvang, met behulp van het glasvezelnetwerk, met elkaar en met het Internet verbonden. "

 • Lavans

  " Glasvezel aanleggen kan iedereen. Met dienstverlening maak je het verschil! Wij zijn bijzonder tevreden met e-Quest die ons al jaren bedient met glasvezel en een Cloud Oplossing. "

 • Arte

  " Enkele jaren geleden zijn wij van een On-Premise omgeving overgestapt naar de e-Quest Cloud. De belangrijkste redenen om over te stappen naar de Cloud waren de behoefte aan stabiliteit en beschikbaarheid. "

 • ANAC

  " e-Quest ontzorgt ons in het beheer en de ondersteuning van onze complete IT omgeving. Een betrouwbare partij met de juiste kennis en kunde waarbij pro-actief wordt gehandeld. "

 • VDNS

  " Met onze bedrijven zijn wij reeds enkele jaren klant bij e-Quest. Wij nemen diensten van e-Quest af op gebied van Cloud, kantoorautomatisering en glasvezel. "

 • Elkerliek

  " e-Quest faciliteert het Elkerliek Ziekenhuis met diverse glasvezelverbindingen en verzorgt de colocatie van onze apparatuur. Wij zijn bijzonder tevreden over de stabiliteit en performance van e-Quest "

Logo e-Quest
 • Schootense dreef 26

 • 5708 HZ Helmond

 • 0492-392626 ͏͏
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.