ICT Automatisering Eindhoven - E-Quest

ICT Automatisering Eindhoven

ICT op eigen locatie

Wij van e-Quest zijn gespecialiseerd in implementatie, beheer en het ontwerpen van ICT-systemen die perfect aansluiten op uw bedrijf en komen uit de nabije omgeving van Eindhoven. Denk hierbij aan maatwerk voor bijvoorbeeld software van Microsoft. Wij hebben een team van meer dan 40 experts klaarstaan om u te helpen met uw specifieke klantsituatie middels onze expertise en unieke kennis in de omgeving Eindhoven. Wij geven u hier graag meer informatie over!

Volledige ontzorging op ICT-gebied

Om u volledig te ontzorgen, leveren wij software en ICT-systemen in de omgeving Eindhoven. Denk hierbij aan nieuwe servers, nieuwe online werkplekken, beschikbare back-ups en uiteraard de nodige beveiliging die hierbij komt kijken! Wij streven ernaar om u écht volledig te ontzorgen op ICT gebied zodat u zich hier gegarandeerd niet mee bezig hoeft te houden! Kortom, perfecte ICT automatisering Eindhoven.

Daarnaast hebt u middels onze monitoringsdienst altijd controle over de huidige status van het ICT-systeem. Wij leveren een monitoringssoftware mee, die u informatie kan geven over informatie zoals:

 • Hoe bereikbaar de server van E-quest is vanuit uw locatie in Eindhoven
 • Hoeveel ruimte er op de harddisk resteert.
 • Uitzonderlijk netwerkverkeer
 • Tot welke mate geheugen en processoren worden belast door het systeem
 • Temperatuur updates van serverprocessoren en ventilatoren
 • De status van stroomvoorziening en hoe beschikbaar deze is

Een foutanalyse kan worden uitgevoerd om toekomstige storingen te voorkomen en de performances van het ICT systeem te verbeteren. Deze data wordt ook in een systeem bijgehouden, waardoor historische en huidige trends kunnen worden geanalyseerd. Altijd handig!

Onze ICT-diensten

Naast ICT automatisering, kunnen wij ook ons eigen glasvezel netwerk inzetten om u te voorzien van internet. Deze onderhouden wij zelf en heeft een bereik van maar liefst 600 km. Geen afhankelijkheid van derde partijen! Daarnaast leveren wij ook Cloud en datacenter diensten. Wij behouden alle gegevens veilig middels onze eigen apparatuur in de Cloud waarbij gebruik wordt gemaakt van ons eigen glasvezelnetwerk, wat zorgt voor een unieke en onafhankelijke connectie. Wij monitoren, beveiligen en bewaken continuïteit 24/7, wat goede redenen vormen om uw systeem deel uit te laten maken van ons datacenter.

Graag leggen wij u alle mogelijkheden die wij kunnen bieden aan uw bedrijf uit om zo tot de perfecte oplossing te komen. U kunt contact met ons opnemen middels ons telefoonnummer 0492-392626 of ons e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook hebben wij een online contact-formulier klaarstaan die u kunt invullen indien u vragen heeft.

 1. Uw naam(~)
  Please let us know your name.
 2. Uw e-mail adres(~)
  Een geldig e-mail adres a.u.b.
 3. Uw telefoon nummer
  Invalid Input
 4. Uw vraag(~)
  Please let us know your message.
 5. Antispam(~)
  Invalid Input

Fuse
 • Schootense dreef 26

 • 5708 HZ Helmond

 • 0492-392626 ͏͏
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.