ICT Automatisering Eindhoven

ICT op eigen locatie

Wij van e-Quest zijn gespecialiseerd in implementatie, beheer en het ontwerpen van ICT-systemen die perfect aansluiten op uw bedrijf en komen uit de nabije omgeving van Eindhoven. Denk hierbij aan maatwerk voor bijvoorbeeld software van Microsoft. Wij hebben een team van meer dan 40 experts klaarstaan om u te helpen met uw specifieke klantsituatie middels onze expertise en unieke kennis in de omgeving Eindhoven. Wij geven u hier graag meer informatie over!

Volledige ontzorging op ICT-gebied

Om u volledig te ontzorgen, leveren wij software en ICT-systemen in de omgeving Eindhoven. Denk hierbij aan nieuwe servers, nieuwe online werkplekken, beschikbare back-ups en uiteraard de nodige beveiliging die hierbij komt kijken! Wij streven ernaar om u écht volledig te ontzorgen op ICT gebied zodat u zich hier gegarandeerd niet mee bezig hoeft te houden! Kortom, perfecte ICT automatisering Eindhoven.

Daarnaast hebt u middels onze monitoringsdienst altijd controle over de huidige status van het ICT-systeem. Wij leveren een monitoringssoftware mee, die u informatie kan geven over informatie zoals:

 • Hoe bereikbaar de server van E-quest is vanuit uw locatie in Eindhoven
 • Hoeveel ruimte er op de harddisk resteert.
 • Uitzonderlijk netwerkverkeer
 • Tot welke mate geheugen en processoren worden belast door het systeem
 • Temperatuur updates van serverprocessoren en ventilatoren
 • De status van stroomvoorziening en hoe beschikbaar deze is

Een foutanalyse kan worden uitgevoerd om toekomstige storingen te voorkomen en de performances van het ICT systeem te verbeteren. Deze data wordt ook in een systeem bijgehouden, waardoor historische en huidige trends kunnen worden geanalyseerd. Altijd handig!

Onze ICT-diensten

Naast ICT automatisering, kunnen wij ook ons eigen glasvezel netwerk inzetten om u te voorzien van internet. Deze onderhouden wij zelf en heeft een bereik van maar liefst 600 km. Geen afhankelijkheid van derde partijen! Daarnaast leveren wij ook Cloud en datacenter diensten. Wij behouden alle gegevens veilig middels onze eigen apparatuur in de Cloud waarbij gebruik wordt gemaakt van ons eigen glasvezelnetwerk, wat zorgt voor een unieke en onafhankelijke connectie. Wij monitoren, beveiligen en bewaken continuïteit 24/7, wat goede redenen vormen om uw systeem deel uit te laten maken van ons datacenter.

Graag leggen wij u alle mogelijkheden die wij kunnen bieden aan uw bedrijf uit om zo tot de perfecte oplossing te komen. U kunt contact met ons opnemen middels ons telefoonnummer 0492-392626 of door het contactformulier hiernaast in te vullen.

MARTIJN DE KONING
WILT U MEER WETEN?
NEEM CONTACT OP!
Please let us know your name.
Een geldig e-mail adres a.u.b.
Invalid Input
Please let us know your message.
Invalid Input

Datacenter

Colocatie, Cloud, VPS ...

Glasvezel

Internet, Darkfiber...

Automatisering

Beheer, Support, Projecten...

Cloud

Managed cloud server

 • SMO

  " e-Quest heeft de diverse locaties van Stichting Maatschappelijke Opvang, met behulp van het glasvezelnetwerk, met elkaar en met het Internet verbonden. "

 • Lavans

  " Glasvezel aanleggen kan iedereen. Met dienstverlening maak je het verschil! Wij zijn bijzonder tevreden met e-Quest die ons al jaren bedient met glasvezel en een Cloud Oplossing. "

 • Arte

  " Enkele jaren geleden zijn wij van een On-Premise omgeving overgestapt naar de e-Quest Cloud. De belangrijkste redenen om over te stappen naar de Cloud waren de behoefte aan stabiliteit en beschikbaarheid. "

 • ANAC

  " e-Quest ontzorgt ons in het beheer en de ondersteuning van onze complete IT omgeving. Een betrouwbare partij met de juiste kennis en kunde waarbij pro-actief wordt gehandeld. "

 • VDNS

  " Met onze bedrijven zijn wij reeds enkele jaren klant bij e-Quest. Wij nemen diensten van e-Quest af op gebied van Cloud, kantoorautomatisering en glasvezel. "

 • Elkerliek

  " e-Quest faciliteert het Elkerliek Ziekenhuis met diverse glasvezelverbindingen en verzorgt de colocatie van onze apparatuur. Wij zijn bijzonder tevreden over de stabiliteit en performance van e-Quest "

Logo e-Quest
 • Schootense dreef 26

 • 5708 HZ Helmond

 • 0492-392626 ͏͏
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.