ICT Bedrijven Eindhoven

Bent u opzoek naar een ICT bedrijf in de regio Eindhoven? Bent u opzoek naar een specifieke, op maat gemaakte ICT-oplossing voor uw bedrijf? Dan bent u bij e-Quest aan het juiste adres. Wij hebben een team van 40 specialisten binnen het bedrijf die de oplossing kunnen maken en leveren aan uw bedrijf in Eindhoven, om zo optimaal te functioneren op ICT-gebied. Ons doel is dus om u volledig te ontzorgen op het gebied van ICT. Uw ICT op eigen locatie, onze Cloud of via ons glasvezelnetwerk in Eindhoven? Geen probleem!

Datacenter Eindhoven

Hebt u veel data die u veilig en geordend wilt bewaren, maar is hier niet de capaciteit of mogelijkheid voor binnen uw bedrijf? Wij kunnen uw infrastructuur omtrent ICT zo optimaal mogelijk onderbrengen waarmee operationele risico’s kunnen worden beperkt. Ons datacenter kent geen downtijd en heeft een beschikbare ruimte voor 110 racks. U kiest er zelf voor om uw eigen apparatuur te gebruiken maar dan wél in een veilige omgeving! Voor meer informatie verwijs ik u graag door naar onze datacenter pagina.

Automatisering

Onze 40 specialisten binnen ons bedrijf staan klaar om uw IT structuur te ontwerpen, beheren en te implementeren! Wij leveren volledige software en systemen zoals servers, beveiligingssystemen, werkplekken en een beschikbare back-up. Zo ontzorgen wij u volledig op het gebied van IT!

Cloud

Bij gebruik van onze Cloud diensten, bestaat onzekerheid over zaken als verborgen kosten, onderhoud en investeringspieken niet. U betaalt alleen voor wat u echt gebruikt en uw apparatuur zal niet meer staan op uw locatie maar in ons beveiligde datacenter, wat betrouwbaar en goed geconditioneerd is. U behoudt volledige controle over gegevens en de data is helemaal veilig!

Glasvezelnetwerk

Als laatste dienst hebben wij ook ons eigen glasvezelnetwerk beschikbaar staan voor u. Het kan irritant zijn om afhankelijk te zijn van derde partijen, wat de reden is waarom wij ons eigen glasvezelnetwerk hebben opgezet. Deze is inzetbaar in een radius van 600 km en is een unieke en beveiligde verbinding. Middels een oneindige run-time en onafhankelijkheid, garanderen wij u zo een perfecte internetverbinding!

Meer weten over onze diensten?

Wij hopen u voldoende te hebben geïnformeerd omtrent onze diensten. Als er nog vragen zijn of u geïnteresseerd bent in onze diensten, neem gerust contact op met ons! Dat kan door het contactforumlier hiernaast in te vullen, of telefonische via  0492-392626. Wij horen graag van u!

MARTIJN DE KONING
WILT U MEER WETEN?
NEEM CONTACT OP!
Please let us know your name.
Een geldig e-mail adres a.u.b.
Invalid Input
Please let us know your message.
Invalid Input

Datacenter

Colocatie, Cloud, VPS ...

Glasvezel

Internet, Darkfiber...

Automatisering

Beheer, Support, Projecten...

Cloud

Managed cloud server

 • SMO

  " e-Quest heeft de diverse locaties van Stichting Maatschappelijke Opvang, met behulp van het glasvezelnetwerk, met elkaar en met het Internet verbonden. "

 • Lavans

  " Glasvezel aanleggen kan iedereen. Met dienstverlening maak je het verschil! Wij zijn bijzonder tevreden met e-Quest die ons al jaren bedient met glasvezel en een Cloud Oplossing. "

 • Arte

  " Enkele jaren geleden zijn wij van een On-Premise omgeving overgestapt naar de e-Quest Cloud. De belangrijkste redenen om over te stappen naar de Cloud waren de behoefte aan stabiliteit en beschikbaarheid. "

 • ANAC

  " e-Quest ontzorgt ons in het beheer en de ondersteuning van onze complete IT omgeving. Een betrouwbare partij met de juiste kennis en kunde waarbij pro-actief wordt gehandeld. "

 • VDNS

  " Met onze bedrijven zijn wij reeds enkele jaren klant bij e-Quest. Wij nemen diensten van e-Quest af op gebied van Cloud, kantoorautomatisering en glasvezel. "

 • Elkerliek

  " e-Quest faciliteert het Elkerliek Ziekenhuis met diverse glasvezelverbindingen en verzorgt de colocatie van onze apparatuur. Wij zijn bijzonder tevreden over de stabiliteit en performance van e-Quest "

Logo e-Quest
 • Schootense dreef 26

 • 5708 HZ Helmond

 • 0492-392626 ͏͏
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.