ICT Bedrijven Eindhoven - E-Quest

ICT Bedrijven Eindhoven

Bent u opzoek naar een ICT bedrijf in de regio Eindhoven? Bent u opzoek naar een specifieke, op maat gemaakte ICT-oplossing voor uw bedrijf? Dan bent u bij e-Quest aan het juiste adres. Wij hebben een team van 40 specialisten binnen het bedrijf die de oplossing kunnen maken en leveren aan uw bedrijf in Eindhoven, om zo optimaal te functioneren op ICT-gebied. Ons doel is dus om u volledig te ontzorgen op het gebied van ICT. Uw ICT op eigen locatie, onze Cloud of via ons glasvezelnetwerk in Eindhoven? Geen probleem!

Datacenter Eindhoven

Hebt u veel data die u veilig en geordend wilt bewaren, maar is hier niet de capaciteit of mogelijkheid voor binnen uw bedrijf? Wij kunnen uw infrastructuur omtrent ICT zo optimaal mogelijk onderbrengen waarmee operationele risico’s kunnen worden beperkt. Ons datacenter kent geen downtijd en heeft een beschikbare ruimte voor 110 racks. U kiest er zelf voor om uw eigen apparatuur te gebruiken maar dan wél in een veilige omgeving! Voor meer informatie verwijs ik u graag door naar onze datacenter pagina.

Automatisering

Onze 40 specialisten binnen ons bedrijf staan klaar om uw IT structuur te ontwerpen, beheren en te implementeren! Wij leveren volledige software en systemen zoals servers, beveiligingssystemen, werkplekken en een beschikbare back-up. Zo ontzorgen wij u volledig op het gebied van IT!

Cloud

Bij gebruik van onze Cloud diensten, bestaat onzekerheid over zaken als verborgen kosten, onderhoud en investeringspieken niet. U betaalt alleen voor wat u echt gebruikt en uw apparatuur zal niet meer staan op uw locatie maar in ons beveiligde datacenter, wat betrouwbaar en goed geconditioneerd is. U behoudt volledige controle over gegevens en de data is helemaal veilig!

Glasvezelnetwerk

Als laatste dienst hebben wij ook ons eigen glasvezelnetwerk beschikbaar staan voor u. Het kan irritant zijn om afhankelijk te zijn van derde partijen, wat de reden is waarom wij ons eigen glasvezelnetwerk hebben opgezet. Deze is inzetbaar in een radius van 600 km en is een unieke en beveiligde verbinding. Middels een oneindige run-time en onafhankelijkheid, garanderen wij u zo een perfecte internetverbinding!

Wij hopen u voldoende te hebben geïnformeerd omtrent onze diensten. Als er nog vragen zijn of u geïnteresseerd bent in onze diensten, neem gerust contact op met ons! U kunt ons bereiken middels emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of ons telefoonnummer  0492-392626. Wij horen graag van u!

 1. Uw naam(~)
  Please let us know your name.
 2. Uw e-mail adres(~)
  Een geldig e-mail adres a.u.b.
 3. Uw telefoon nummer
  Invalid Input
 4. Uw vraag(~)
  Please let us know your message.
 5. Antispam(~)
  Invalid Input

Fuse
 • Schootense dreef 26

 • 5708 HZ Helmond

 • 0492-392626 ͏͏
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.