Zakelijk internet

Zakelijke internetaanbieders zijn er volop. Het kan moeilijk zijn om hierin een juiste keuze te maken. Kosten, service, betrouwbaarheid en snelheid zijn allemaal belangrijke factoren die meewegen bij uw bedrijfsaansluiting.

Daarnaast gebruikt u zakelijk internet voor meer dan alleen de toegang tot het wereldwijde web. E-mail, IP-telefonie en het uitwisselen van bestanden (FTP) zijn voor veel organisaties ook internetdiensten die dagelijks gebruikt worden.

Zakelijk internet kiest u dan ook niet zomaar. Het is een keuzeproces waarin u talloze factoren moet meewegen.

Glasvezel van e-Quest voor zakelijk internet

De infrastructuur van internet bestaat uit complexe fysieke verbindingen. Er zijn diverse methodes om toegang te krijgen tot het internet. Via een kabel, bijvoorbeeld coax, glasvezel of koper. Maar ook draadloos via wifi-hotspots of via het netwerk voor mobiele telefonie. Deze methodes worden ook met elkaar gecombineerd.

Voor een optimale betrouwbaarheid gebruikt e-Quest glasvezel voor zakelijk internet. Een glasvezelaansluiting biedt heel veel capaciteit. Ruim voldoende voor al het dataverkeer van uw bedrijf en bovendien razendsnel.

Een glasvezelnetwerk in eigen beheer

e-Quest beschikt over een eigen zakelijk glasvezelnetwerk met een lengte van ruim 700 km en verbindingen naar belangrijke knooppunten in Eindhoven, Amsterdam en Hilversum. Dankzij dit eigen glasvezelnetwerk is onze internetconnectiviteit uniek en onafhankelijk van anderen.

Wij bieden altijd maximale snelheid en stabiliteit en hebben alle voorzieningen redundant uitgevoerd. Dat betekent dat cruciale onderdelen dubbel aanwezig zijn. Valt een onderdeel uit, dan wordt dat meteen opgevangen door een andere component.

Met zakelijk internet van e-Quest beschikt u over de beste internetvoorziening en bent u 24/7 zorgeloos verbonden. De beschikbare snelheden lopen van 20Mb tot 1 Gb.

Wij zijn marktleider in regio de Peel en leveren onze internetdiensten aan bedrijven en bedrijventerreinen in Someren, Helmond, Beek en Donk, Deurne, Asten, Lieshout en Gemert.

Daarnaast, met de komst van het datacenter in Veghel, wordt er nu ook in de regio Meierijstad volop gebruik gemaakt van het zakelijk glasvezelnetwerk van e-Quest.

Meer informatie over een zakelijke aansluiting

Wilt u meer weten over onze diensten op het gebied van zakelijk internet? Ons team van internetspecialisten geeft u graag alle informatie. U kunt contact met ons opnemen door het contactformulier te gebruiken. Natuurlijk kunt u ons ook bellen tijdens kantooruren.
Ons telefoonnummer is 0492 392 626.

Wilt u meer weten?
Neem contact op!
Please let us know your name.
Een geldig e-mail adres a.u.b.
Invalid Input
Please let us know your message.
Invalid Input

Datacenter

Colocatie, Cloud, VPS ...

Glasvezel

Internet, Darkfiber...

Automatisering

Beheer, Support, Projecten...

Cloud

Managed cloud server

Logo e-Quest
  • Schootense dreef 26

  • 5708 HZ Helmond

  • 0492-392626 ͏͏
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.