IT Bedrijven Eindhoven - E-Quest

IT Bedrijven Eindhoven

Merkt u dat uw IT infrastructuur niet optimaal is waardoor onnodige operationele risico’s worden ervaren? Bent u misschien opzoek naar een nieuw IT-systeem of andere IT toepassingen die op maat aansluiten bij uw bedrijf in Eindhoven? E-Quest heeft de expertise en specialisten in huis om uw IT omgeving te ontwerpen, te implementeren en te beheren! Wij hebben een team van 40 specialisten klaarstaan om u compleet te ontzorgen op IT-gebied in Eindhoven.

Automatisering

Wij staan klaar met ons team om u compleet te ontzorgen op het gebied van IT in de omgeving Eindhoven. Wij ontwerpen, implementeren en beheren uw gehele IT systeem. Denk hierbij aan zaken als bedrijfsservers, systemen voor beveiliging, nieuwe IT werkplekken en een back-up systeem. Middels deze dienst en onze andere diensten willen wij u een compleet pakket aanbieden in het kader van IT, zodat u hier zelf niet mee van doen hebt!

Datacenter

Wij hebben een datacenter beschikbaar waar wij alle belangrijke data geordend maar ook 100% veilig kunnen bewaren voor u. De data zal eenvoudig beschikbaar zijn waarbij back-ups van uw data mogelijk is. Er is geen downtijd op ons systeem sinds onze laatste vernieuwing en maken gebruik van ons eigen glasvezelnetwerk. Graag verwijs ik u door naar onze pagina over ons datacenter indien u meer informatie wenst te ontvangen!

Glasvezel internet

Zoals in het vorige kopje al benoemd, hebben wij ons eigen glasvezelnetwerk. Deze is beschikbaar binnen een straal van 600 km vanuit Eindhoven en is niet afhankelijk van derde partijen! De internetsnelheden zijn beschikbaar vanaf 20 Mb tot en met 1 GB. Wij zijn er goed van bewust dat internet gewoon moet werken en zijn middels ons eigen netwerk onafhankelijk van derde partijen, voeren alle voorzieningen redundant uit, waarbij het netwerk wordt gemonitord door onze zes seniorspecialisten!

Cloud

Middels onze Cloud services, kunt u uw bedrijfsdata geheel veilig bewaren zonder toegankelijkheid op te geven. Er is geen onzekerheid over zaken als onderhoud, kosten of investeringspieken en betaalt alleen voor wat u écht gebruikt. Ons datacenter is betrouwbaar, geconditioneerd waarbij uw eigen apparatuur niet meer present hoeft te zijn om uw locatie.

Neem contact met ons op!

Wij hopen u te hebben geïnteresseerd in onze diensten! Indien u nog vragen heeft of meer wilt weten over de mogelijkheden, neem gerust contact met ons op! Wij zijn bereikbaar op ons telefoonnummer 0492-392626 en ons e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 1. Uw naam(~)
  Please let us know your name.
 2. Uw e-mail adres(~)
  Een geldig e-mail adres a.u.b.
 3. Uw telefoon nummer
  Invalid Input
 4. Uw vraag(~)
  Please let us know your message.
 5. Antispam(~)
  Invalid Input

Fuse
 • Schootense dreef 26

 • 5708 HZ Helmond

 • 0492-392626 ͏͏
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.