IT Bedrijven Eindhoven

Merkt u dat uw IT infrastructuur niet optimaal is waardoor onnodige operationele risico’s worden ervaren? Bent u misschien opzoek naar een nieuw IT-systeem of andere IT toepassingen die op maat aansluiten bij uw bedrijf in Eindhoven? E-Quest heeft de expertise en specialisten in huis om uw IT omgeving te ontwerpen, te implementeren en te beheren! Wij hebben een team van 40 specialisten klaarstaan om u compleet te ontzorgen op IT-gebied in Eindhoven.

Automatisering

Wij staan klaar met ons team om u compleet te ontzorgen op het gebied van IT in de omgeving Eindhoven. Wij ontwerpen, implementeren en beheren uw gehele IT systeem. Denk hierbij aan zaken als bedrijfsservers, systemen voor beveiliging, nieuwe IT werkplekken en een back-up systeem. Middels deze dienst en onze andere diensten willen wij u een compleet pakket aanbieden in het kader van IT, zodat u hier zelf niet mee van doen hebt!

Datacenter

Wij hebben een datacenter beschikbaar waar wij alle belangrijke data geordend maar ook 100% veilig kunnen bewaren voor u. De data zal eenvoudig beschikbaar zijn waarbij back-ups van uw data mogelijk is. Er is geen downtijd op ons systeem sinds onze laatste vernieuwing en maken gebruik van ons eigen glasvezelnetwerk. Graag verwijs ik u door naar onze pagina over ons datacenter indien u meer informatie wenst te ontvangen!

Glasvezel internet

Zoals in het vorige kopje al benoemd, hebben wij ons eigen glasvezelnetwerk. Deze is beschikbaar binnen een straal van 600 km vanuit Eindhoven en is niet afhankelijk van derde partijen! De internetsnelheden zijn beschikbaar vanaf 20 Mb tot en met 1 GB. Wij zijn er goed van bewust dat internet gewoon moet werken en zijn middels ons eigen netwerk onafhankelijk van derde partijen, voeren alle voorzieningen redundant uit, waarbij het netwerk wordt gemonitord door onze zes seniorspecialisten!

Cloud

Middels onze Cloud services, kunt u uw bedrijfsdata geheel veilig bewaren zonder toegankelijkheid op te geven. Er is geen onzekerheid over zaken als onderhoud, kosten of investeringspieken en betaalt alleen voor wat u écht gebruikt. Ons datacenter is betrouwbaar, geconditioneerd waarbij uw eigen apparatuur niet meer present hoeft te zijn om uw locatie.

Neem contact met ons op!

Wij hopen u te hebben geïnteresseerd in onze diensten! Indien u nog vragen heeft of meer wilt weten over de mogelijkheden, neem gerust contact met ons op! Dat kan door het contactformulier hiernaast in te vullen of door te bellen naar 0492-392626.

OMERO CABONI
WILT U MEER WETEN?
NEEM CONTACT OP!
Please let us know your name.
Een geldig e-mail adres a.u.b.
Invalid Input
Please let us know your message.
Invalid Input

Datacenter

Colocatie, Cloud, VPS ...

Glasvezel

Internet, Darkfiber ...

Automatisering

Beheer, Support, Projecten ...

Cloud

Managed cloud server

 • SMO

  " e-Quest heeft de diverse locaties van Stichting Maatschappelijke Opvang, met behulp van het glasvezelnetwerk, met elkaar en met het Internet verbonden. "

 • Lavans

  " Glasvezel aanleggen kan iedereen. Met dienstverlening maak je het verschil! Wij zijn bijzonder tevreden met e-Quest die ons al jaren bedient met glasvezel en een Cloud Oplossing. "

 • Arte

  " Enkele jaren geleden zijn wij van een On-Premise omgeving overgestapt naar de e-Quest Cloud. De belangrijkste redenen om over te stappen naar de Cloud waren de behoefte aan stabiliteit en beschikbaarheid. "

 • ANAC

  " e-Quest ontzorgt ons in het beheer en de ondersteuning van onze complete IT omgeving. Een betrouwbare partij met de juiste kennis en kunde waarbij pro-actief wordt gehandeld. "

 • VDNS

  " Met onze bedrijven zijn wij reeds enkele jaren klant bij e-Quest. Wij nemen diensten van e-Quest af op gebied van Cloud, kantoorautomatisering en glasvezel. "

 • Elkerliek

  " e-Quest faciliteert het Elkerliek Ziekenhuis met diverse glasvezelverbindingen en verzorgt de colocatie van onze apparatuur. Wij zijn bijzonder tevreden over de stabiliteit en performance van e-Quest "

Logo e-Quest
 • Schootense dreef 26

 • 5708 HZ Helmond

 • 0492-392626 ͏͏
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.