Mailfilter server

Via de mailfilter servers wordt het gehele mailverkeer gezuiverd van spam, mal- en spyware, virussen en phishing berichten. Middels een online beheerpagina kunnen 1 of meerdere beheerders binnen uw organisatie de filter beheren. Zo kunnen er onder andere bepaalde e-mailadressen of domeinen op voorhand uitgezonderd of geblokkeerd worden, maar is het ook mogelijk om bepaalde e-mailadressen en domeinen eerst te laten controleren door de ontvanger alvorens er geblokkeerd wordt. 

Ook kent de filter een vrijgave functie per mail zodat ten onrechte geblokkeerde e-mails alsnog via de beheerpagina kan worden doorgestuurd en afgeleverd bij de ontvanger. Ieder postvak beschikt over een beknopte beheerpagina waarin de gebruiker zijn eigen geblokkeerde e-mails kan bekijken en eventueel vrijgeven. 

De mailfilter beschikt ook over een rapportagefunctie waarin alle gefilterde e-mail overzichtelijk wordt weergegeven.

Tevens is het middels deze rapportagefunctie mogelijk om periodiek per e-mail een overzicht van geblokkeerde emailberichten aan de desbetreffende ontvanger te sturen. Hiermee voorkomt men dat de ontvanger deze controle zelf uit dient te voeren op de individuele beheerpagina. 

De mailfilter wordt toegepast voordat het e-mailbericht in de mailserver(s) terecht is gekomen.

Ongewenste e-mails worden niet opgeslagen in uw mailserver(s) waarmee u veel servercapaciteit bespaard. Wanneer uw mailserver(s) om wat voor reden dan ook niet bereikbaar is, houdt de mailfilter al uw inkomende e-mail voor 4 dagen vast.

Vanuit de e-Quest Servicedesk is een constante mailque bewaking en dragen zij er zorg voor dat het mailfilter periodiek voorzien wordt van software updates.

MARTIJN DE KONING
WILT U MEER WETEN?
NEEM CONTACT OP!
Please let us know your name.
Een geldig e-mail adres a.u.b.
Invalid Input
Please let us know your message.
Invalid Input
Logo e-Quest
  • Schootense dreef 26

  • 5708 HZ Helmond

  • 0492-392626 ͏͏
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.