Online Backup

De dienst Online Back-up is gebaseerd op IASO online back-up en wordt geleverd vanuit het datacenter van e-Quest in Helmond.
U heeft hiermee de beschikking over een eigen, beveiligde en afgesloten online back-up-omgeving met 28 dagen retentie, een hoge beschikbaarheid en betrouwbaarheid binnen de infrastructuur van e-Quest.
Met Online Back-up kunt u gebruik maken van de functionaliteit van een Online Back-up oplossing in combinatie met Windows, Linux en OSX.

Dit product biedt de mogelijkheid tot het maken van een back-up van de volgende onderdelen; bestanden en mappen, gedeelde netwerkfolders, systemstate, Microsoft Exchange, Hyper-V, SharePoint, SQL Server, MySQL, Oracle en Vmware.

Met Online Back-up van e-Quest is eenvoudig een back-up van een server of workstation in te stellen, waarbij binnen de onderdelen een selectie van de data kan worden gemaakt die in de back-up wordt meegenomen. Dit biedt de mogelijkheid om vanuit de online omgeving enkel de gewenste data uit de back-up te herstellen.

COLOCATION

Lees meer

MAILFILTER

Lees meer

ONLINE BACKUP

Lees meer

Bent u geïnteresseerd?
Neem hier contact met ons op!

 1. Uw naam(*)
  Please let us know your name.
 2. Uw e-mail adres(*)
  Een geldig e-mail adres a.u.b.
 3. Uw telefoon nummer
  Invalid Input
 4. Uw vraag(*)
  Please let us know your message.
 5. Antispam(*)
  Invalid Input
Fuse
 • Schootense dreef 26

 • 5708 HZ Helmond

 • 0492-392626 ͏͏
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.