Online backup

De dienst online back-up is gebaseerd op IASO online back-up en wordt geleverd vanuit het datacenter van e-Quest in Helmond.

U heeft hiermee de beschikking over een eigen, beveiligde en afgesloten online back-up-omgeving met 28 dagen retentie, een hoge beschikbaarheid en betrouwbaarheid binnen de infrastructuur van e-Quest.

Met Online back-up kunt u gebruik maken van de functionaliteit van een online back-up oplossing in combinatie met Windows, Linux en OSX.

Dit product biedt de mogelijkheid tot het maken van een back-up van de volgende onderdelen; bestanden en mappen, gedeelde netwerkfolders, systemstate, Microsoft Exchange, Hyper-V, SharePoint, SQL Server, MySQL, Oracle en Vmware.

Met online back-up van e-Quest is eenvoudig een back-up van een server of workstation in te stellen, waarbij binnen de onderdelen een selectie van de data kan worden gemaakt die in de back-up wordt meegenomen. Dit biedt de mogelijkheid om vanuit de online omgeving enkel de gewenste data uit de back-up te herstellen.

MARTIJN DE KONING
WILT U MEER WETEN?
NEEM CONTACT OP!
Please let us know your name.
Een geldig e-mail adres a.u.b.
Invalid Input
Please let us know your message.
Invalid Input
Logo e-Quest
  • Schootense dreef 26

  • 5708 HZ Helmond

  • 0492-392626 ͏͏
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.