e-Quest Helmond

De basis van de e-Quest groep is gelegd in Helmond en daar zijn we hartstikke trots op. In het kloppend hart van de bedrijvigheid in de omgeving Helmond en de Peel heeft e-Quest niet één, maar twee locaties weten te realiseren. In een commercieel sterke en snel groeiende regio is een allround IT-specialist niet weg te denken. Binnen e-Quest zijn we er dan ook trots op om te kunnen samenwerken met bedrijven die de regio Helmond een warm hart toedragen!

e-Quest werd in 2000 opgericht in Helmond als bedrijf in kantoorautomatisering, en is twee decennia later een allround IT-specialist met zo’n 90 medewerkers aan boord.

Er wordt door e-Quest heel bewust gekozen om daar te zijn, waar onze klanten zijn. Snel schakelen, korte lijntjes en een persoonlijke aanpak is de succesformule om het vertrouwen van al onze klanten elke dag waar te maken.

Onze diensten

De IT-dienstverlening van e-Quest Helmond bestaat uit de volgende pijlers:

  • IT automatisering: ontwerpen, implementeren en beheren
  • Datacenter
  • Glasvezel
  • Cloud diensten
  • Werkplekinrichting

Deze pijlers zijn zo opgezet dat e-Quest geen afhankelijkheid van derden heeft en haar klanten optimaal kan ontzorgen voor diens complete IT omgeving. Dit zorgt ervoor dat klanten met maar 1 aanspreekpunt hoeven te schakelen en zo volledig worden ontzorgd in hun IT-behoeften.

Bij e-Quest helpen we onze klanten met ontwerp, optimalisatie, inrichting en ondersteuning van hun complete IT-omgeving. Als ondernemer wil je niet bezig zijn met de werking van je server, applicatie of computer. Het moet gewoon werken, altijd en overal. Daar zorgen wij voor. Onze IT-dienstverlening is altijd en overal beschikbaar, werkt snel en veilig en vergroot daarmee het werkplezier en de efficiëntie bij onze klanten.

Lees hier meer over op onze diensten pagina.

Locatie e-Quest B.V. Helmond IT-Projecten

Op de Schootense Dreef 33 in Helmond is het team van e-Quest IT-projecten gevestigd. Op deze locatie zijn onze accountmanagers, servicedeskmedewerkers, technisch specialisten en projectleiders samen iedere dag hard aan het werk om al uw vragen te beantwoorden en de verschillende IT-projecten voor u te realiseren!

e-Quest B.V. Helmond

Schootense Dreef 33
5708 HZ Helmond

Locatie e-Quest B.V. Helmond IT-diensten

Het datacenter van e-Quest is gevestigd op de Schootense Dreef 26. Vanuit deze locatie worden de kasten met servers gemonitord, beveiligd en wordt de continuïteit van de omgeving bewaakt. Dit doen we aan de hand van energiezuinige klimaatbeheersing en redundante stroomvoorziening. Specialisten van het Network Operation Center houden alles nauwlettend in de gaten zodat u na de migratie naar ons datacenter nooit meer iets anders wilt!

Twin Datacenter Helmond - Veghel
Daarnaast zullen we in april 2022 een nieuw datacenter openen in Veghel. De geografische ligging ten opzichte van het datacenter in Helmond én een eenzelfde fysieke omgeving van de datacenters zorgen ervoor dat we met trots kunnen zeggen nu een Twin Datacenter oplossing te hebben.

Door deze Twin Datacenter oplossing kunnen wij de beschikbaarheid verhogen en de kans op schade tot het minimale reduceren. Het datacenter in Veghel en in Helmond zijn direct met elkaar verbonden via ons eigen glasvezelnetwerk. Ook hierbij zijn wij, en dus ook u, onafhankelijk van andere partijen buiten e-Quest!

e-Quest B.V. Helmond

Schootense Dreef 26
5708 HZ Helmond

Lokaal betrokken

Allereerst vinden wij bij e-Quest het belangrijk om naast de sportieve- ook de maatschappelijke betrokkenheid van Helmond sport in de regio te ondersteunen. De positieve impact die een sportclub als Helmond Sport heeft op de bewoners van de regio Helmond en de Peel, is van onschatbare waarde!
We komen dan ook graag in contact met bedrijven die net als wij dit maatschappelijke belang en de regio willen ondersteunen. Een avond voetbal bij Helmond Sport is daarvoor de uitgelezen mogelijkheid.

Ook zet e-Quest Helmond zich graag in voor kleine lokale projecten en evenementen zoals een 2-jaarlijkse LAN-party die op het kantoor wordt georganiseerd of verschillende sportevenement zoals het Drakenbootfestival Helmond en de Lavans Halve van Helmond.

Meer weten over onze vestigingen in Helmond? Neem dan contact met ons op en we gaan graag het gesprek met u aan.

Logo e-Quest
  • Schootense dreef 26

  • 5708 HZ Helmond

  • 0492-392626 ͏͏
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.