e-Quest Veghel

In oktober 2019 hebben wij als e-Quest zijnde een vestiging in Veghel geopend. Meierijstad is een economisch sterke en innovatieve regio die door samenwerking floreert. Daar maakt e-Quest graag deel van uit.
In een commercieel sterke en snel groeiende regio is een allround IT-specialist niet weg te denken. Binnen e-Quest zijn we er dan ook trots op om te kunnen samenwerken met bedrijven die de regio Veghel en Meierijstad een warm hart toedragen!

e-Quest werd in 2000 in Helmond opgericht als bedrijf in kantoorautomatisering en is twee decennia later een allround IT-specialist met zo’n 90 medewerkers aan boord.

Er wordt door e-Quest heel bewust gekozen om daar te zijn, waar onze klanten zijn. Snel schakelen, korte lijntjes en een persoonlijke aanpak is de succesformule om het vertrouwen van al onze klanten elke dag waar te maken.

e-Quest IT Veghel B.V.

Pater van den Elsenlaan 30
5462 GG VEGHEL

Onze diensten

De IT-dienstverlening van e-Quest Helmond bestaat uit de volgende pijlers:

  • Datacenter (locatie Veghel en Helmond)
  • IT automatisering: ontwerpen, implementeren en beheren
  • IT security
  • Glasvezel
  • Cloud diensten
  • Werkplekinrichting

Deze pijlers zijn zo opgezet dat e-Quest geen afhankelijkheid van derden heeft en haar klanten optimaal kan ontzorgen voor diens complete IT omgeving. Dit zorgt ervoor dat klanten met maar 1 aanspreekpunt hoeven te schakelen en zo volledig worden ontzorgd in hun IT-behoeften.

Bij e-Quest helpen we onze klanten met ontwerp, optimalisatie, inrichting en ondersteuning van hun complete ICT-omgeving. Als ondernemer wil je niet bezig zijn met de werking van je server, applicatie of computer. Het moet gewoon werken, altijd en overal. Daar zorgen wij voor. Onze IT-dienstverlening is altijd en overal beschikbaar, werkt snel en veilig en vergroot daarmee het werkplezier en de efficiëntie bij onze klanten.

Lees hier meer over op onze diensten pagina.

Bouw nieuw datacenter met kantoorlocatie

Binnenkort ontvangen wij u graag in ons spiksplinternieuwe datacenter in Veghel. Een paar honderd meter van onze huidige locatie in Veghel is de laatste fase van de bouw van het nieuwe datacenter met kantoorfaciliteiten aangebroken.

Om de ontwikkeling van de regio Meierijstad te kunnen stimuleren is de bouw van een duurzaam datacenter relevant. Een datacenter biedt uitgebreide mogelijkheden tot connectiviteitoplossingen door rechtstreeks te koppelen op de belangrijkste knooppunten in het land via diverse redundante paden. Hierdoor kunnen we de risico’s op beschikbaarheid en veiligheid van data tot het minimale reduceren.

Nadat het datacenter in gebruik is genomen zal ook het personeel van e-Quest Veghel gaan verhuizen naar het nieuwe kantoorpand. We zijn dan ook heel enthousiast om in deze nieuwe omgeving, met een bijzonder professionele uitstraling, onze klanten te ontvangen.

Alles in Veghel zal letterlijk gaan draaien rondom data. Zo krijgt u als klant een nog beter beeld achter onze belofte om u volledig te kunnen ontzorgen. Dat is uniek in de regio en daar zijn we super trots op!

Twin Datacenter Veghel - Helmond

Met de realisatie van het datacenter in Veghel hebben we de mogelijkheid gepakt om een directe verbinding te leggen richting het datacenter in Helmond. De geografische ligging ten opzichte van het datacenter in Helmond én een eenzelfde fysieke omgeving van de datacenters zorgen ervoor dat we met trots kunnen zeggen nu een Twin Datacenter oplossing te hebben.

Door deze Twin Datacenter oplossing kunnen wij de beschikbaarheid verhogen en de kans op schade tot het minimale reduceren. Het datacenter in Veghel en in Helmond zijn direct met elkaar verbonden via ons eigen glasvezelnetwerk. Ook hierbij zijn wij, en dus ook u, onafhankelijk van andere partijen buiten e-Quest!

Lokaal betrokken

Ook maatschappelijk is e-Quest in Meierijstad al aardig geworteld: zo nam het actief deel aan Meierijstad On Stage, is het lid geworden van Ondernemend Veghel en betrokken bij de businessclub van Blauw Geel'38.

Allereerst vinden wij het belangrijk om naast de maatschappelijke betrokkenheid van deze verenigingen en evenementen in de regio te ondersteunen. De positieve impact die deze initiatieven hebben op de bewoners van de regio Veghel en Meierijstad, is van onschatbare waarde!

We komen dan ook graag in contact met bedrijven en ondernemingen die net als wij dit maatschappelijke belang en de regio willen ondersteunen.

Enkele van onze opdrachtgevers

Logo e-Quest
  • Schootense dreef 26

  • 5708 HZ Helmond

  • 0492-392626 ͏͏
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.