e-Quest Venlo

In het kloppend hart van de bedrijvigheid in Venlo is sinds begin 2021 e-Quest IT Venlo gevestigd. In deze commercieel sterke en snel groeiende regio is een allround IT-specialist niet weg te denken. Binnen e-Quest zijn we er dan ook trots op om te kunnen samenwerken met andere bedrijven die de regio Venlo een warm hart toedragen!

e-Quest werd in 2000 opgericht in Helmond als bedrijf in kantoorautomatisering, en is twee decennia later een allround IT-specialist met zo’n 90 medewerkers aan boord.

Er wordt door e-Quest heel bewust gekozen om daar te zijn, waar onze klanten zijn. Snel schakelen, korte lijntjes en een persoonlijke aanpak is de succesformule om het vertrouwen van al onze klanten elke dag waar te maken.

e-Quest IT Venlo B.V.

Noorderpoort 17
5916 PJ Venlo

Onze diensten

De IT-dienstverlening van e-Quest IT Venlo bestaat uit de volgende pijlers:

  • IT automatisering: ontwerpen, implementeren en beheren
  • IT security
  • Cloud diensten
  • Werkplekinrichting
  • Datacenter (fysieke locatie Helmond & Veghel)
  • Glasvezel

Deze pijlers zijn zo opgezet dat e-Quest geen afhankelijkheid van derden heeft en haar klanten optimaal kan ontzorgen voor diens complete IT omgeving. Dit zorgt ervoor dat klanten met maar 1 aanspreekpunt hoeven te schakelen en zo volledig worden ontzorgd in hun IT-behoeften.

Bij e-Quest helpen we onze klanten met ontwerp, optimalisatie, inrichting en ondersteuning van hun complete ICT-omgeving. Als ondernemer wil je niet bezig zijn met de werking van je server, applicatie of computer. Het moet gewoon werken, altijd en overal. Daar zorgen wij voor. Onze IT-dienstverlening is altijd en overal beschikbaar, werkt snel en veilig en vergroot daarmee het werkplezier en de efficiëntie bij onze klanten.

Lees hier meer over op onze diensten pagina.

Lokaal betrokken

Als regionale IT-speler is e-Quest ook graag actief betrokken bij de regionale netwerken. Sinds eind 2021 hebben we dan ook een partnership overeenkomst met VVV-Venlo weten te bemachtigen.

Allereerst vinden wij bij e-Quest het belangrijk om naast de sportieve- ook de maatschappelijke betrokkenheid van VVV-Venlo in de regio te ondersteunen. De positieve impact die een sportclub als VVV-Venlo heeft op de bewoners van de regio Noord Limburg is van onschatbare waarde!

Daarnaast, als je voet aan de grond wil krijgen in Noord-Limburg, moet je natuurlijk onderdeel zijn van het VVV-Venlo Netwerk. Wij kijken er enorm naar uit om bedrijven in deze mooie regio beter te leren kennen.

Ook zijn we dit jaar trotste sponsor van de Weir Venloop waar letterlijk heel Venlo en omstreken voor uitloopt. Naast onze financiële bijdrage zullen we ook meedoen aan dit evenement met een aantal fanatieke collega’s.

Logo e-Quest
  • Schootense dreef 26

  • 5708 HZ Helmond

  • 0492-392626 ͏͏
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.