Datacenter "through the dark" test

Voorkomen is beter dan genezen. Maar moet er dan toch genezen worden dan liever met de meest uitgebreide voorbereiding mogelijk. Twee keer per jaar wordt er bij e-Quest grondig getest op noodsituaties in het datacenter. Live test “Through the Dark” is dit weekend nauwkeurig nagebootst en uitmuntend uitgevoerd.

Lees verder

thuiswerken, corona, ict omgeving, e-Quest, Helmond

Bescherm je digitale omgeving in Corona tijden

Het Coronavirus heeft veel impact op het bedrijfsleven. e-Quest stelt als dienstverlener alles in het werk om u daarbij te ondersteunen, en deze impact voor uw organisatie te beperken. Zodat u en uw medewerkers op een vlotte manier thuis kunnen werken.

Lees verder

20 Jaar e-Quest

Proost... we vieren dit jaar 20 jaar e-Quest!

Op 6 januari hebben we met elkaar een toost uitgebracht op het nieuwe jaar. Een bijzonder jaar, e-Quest bestaat 20 jaar!!

e-Quest is opgericht in 2000 in Helmond. Door overname van een datacenter en de aanleg van een zakelijk glasvezelnetwerk in Helmond en de Peelgemeenten is e-Quest hard gegroeid.

Lees verder

Alles in Veghel gaat draaien om data

Het is bijna zover: het spiksplinternieuwe datacenter van e-Quest in Veghel zal bijna in gebruik worden genomen. Op het bouwterrein lopen mensen af en aan om binnen in het pand de ruimtes klaar te maken voor gebruik. Dat betekent dat er binnenkort een heel grote wens van Martijn de Koning (commercieel directeur) en Wing Choi (business unit manager Veghel) in vervulling gaat.

Lees verder

e-Quest Clouddiensten voor A. Jansen B.V.

Met trots kunnen we mededelen dat A. Jansen B.V. het vertrouwen in de IT dienstverlening e-Quest heeft uitgesproken.
Momenteel is er een project gaande om de huidige IT omgeving volledig te verhuizen naar de Private Cloud
omgeving van e-Quest.

Lees verder

Primair onderwijs Helmond kiest voor glasvezel

Nederland mist de glasvezelboot, kopt Het Parool 30 november jongstleden in Amsterdam. Terwijl de Internetbranche in de Randstad een brandbrief naar de krant stuurt, is men in november in Helmond van start gegaan met een innovatief project. Op dit moment zijn de voorbereidingen in volle gang om het Primair Onderwijs Helmond, met maar liefst 27 basisscholen, aan te sluiten op het Glasvezel netwerk van Breedband Helmond.

Lees verder

Logo e-Quest
  • Schootense dreef 26

  • 5708 HZ Helmond

  • 0492-392626 ͏͏
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.