Primair onderwijs Helmond kiest voor glasvezel

Nederland mist de glasvezelboot, kopt Het Parool 30 november jongstleden in Amsterdam. Terwijl de Internetbranche in de Randstad een brandbrief naar de krant stuurt, is men in november in Helmond van start gegaan met een innovatief project. Op dit moment zijn de voorbereidingen in volle gang om het Primair Onderwijs Helmond, met maar liefst 27 basisscholen, aan te sluiten op het Glasvezel netwerk van Breedband Helmond.

Lees verder

Cyber Security: Verander nou eens dat wachtwoord!

Iedereen heeft wel eens gehoord van een Cryptolocker virus oftewel Ransomware. WannaCry, welke een aantal ziekenhuizen infecteerde in Groot Brittannië, is een van de bekendste. De impact die een Ransomware-aanval heeft op de wereldwijde IT systemen, welke tegenwoordig allemaal met elkaar in verbinding staan, is wel te zien in de weergegeven wereldkaart. 

Lees verder

Altijd online – Mijn eerste week bij e-Quest

Internet is niet meer weg te denken in de huidige tijd. In het particuliere landschap speelt Social Media hier een grote rol in. Voor elke sociale activiteit is er wel een sociaal netwerk. Linkedin voor het zakelijke sociale dier, je vakantiefoto’s zet je voortaan gewoon op Instagram, muziek luisteren doe je op Spotify en dagelijkse bezigheden deel je op Snapchat. De irritatie die ontstaat wanneer een grote provider eruit ligt of

Lees verder

Fuse
  • Schootense dreef 26

  • 5708 HZ Helmond

  • 0492-392626 ͏͏
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.