thuiswerken, corona, ict omgeving, e-Quest, Helmond

Bescherm je digitale omgeving in Corona tijden

Het Coronavirus heeft veel impact op het bedrijfsleven. e-Quest stelt als dienstverlener alles in het werk om u daarbij te ondersteunen, en deze impact voor uw organisatie te beperken. Zodat u en uw medewerkers op een vlotte manier thuis kunnen werken.

Lees verder

20 Jaar e-Quest

Proost... we vieren dit jaar 20 jaar e-Quest!

Op 6 januari hebben we met elkaar een toost uitgebracht op het nieuwe jaar. Een bijzonder jaar, e-Quest bestaat 20 jaar!!

e-Quest is opgericht in 2000 in Helmond. Door overname van een datacenter en de aanleg van een zakelijk glasvezelnetwerk in Helmond en de Peelgemeenten is e-Quest hard gegroeid.

Lees verder

Cyber Security: Verander nou eens dat wachtwoord!

Iedereen heeft wel eens gehoord van een Cryptolocker virus oftewel Ransomware. WannaCry, welke een aantal ziekenhuizen infecteerde in Groot Brittannië, is een van de bekendste. De impact die een Ransomware-aanval heeft op de wereldwijde IT systemen, welke tegenwoordig allemaal met elkaar in verbinding staan, is wel te zien in de weergegeven wereldkaart. 

Lees verder

e-Quest Clouddiensten voor A. Jansen B.V.

Met trots kunnen we mededelen dat A. Jansen B.V. het vertrouwen in de IT dienstverlening e-Quest heeft uitgesproken.
Momenteel is er een project gaande om de huidige IT omgeving volledig te verhuizen naar de Private Cloud
omgeving van e-Quest.

Lees verder

Primair onderwijs Helmond kiest voor glasvezel

Nederland mist de glasvezelboot, kopt Het Parool 30 november jongstleden in Amsterdam. Terwijl de Internetbranche in de Randstad een brandbrief naar de krant stuurt, is men in november in Helmond van start gegaan met een innovatief project. Op dit moment zijn de voorbereidingen in volle gang om het Primair Onderwijs Helmond, met maar liefst 27 basisscholen, aan te sluiten op het Glasvezel netwerk van Breedband Helmond.

Lees verder

Logo e-Quest
  • Schootense dreef 26

  • 5708 HZ Helmond

  • 0492-392626 ͏͏
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.