Je bent niet ingelogd. De nieuwsbrief bevat mogelijk gebruikersinformatie, dus deze wordt mogelijk niet correct weergegeven.

e-Quest nieuwsbrief maart 2024

e-Quest nieuwsbrief maart 2024

Mail niet goed leesbaar? Klik hier om deze online te lezen.

‍‍NIEUWSBRIEF

19 maart 2024 ‍


Altijd op de hoogte van het laatste nieuws rond e-Quest

 

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u in het systeem van e-Quest aangemeld staat als IT-gemachtigde van uw organisatie. Deze nieuwsbrief wordt eenmalig naar alle IT-gemachtigden gestuurd en daarna enkel bij aanmelding.


In deze nieuwsbrieven zullen wij u op de hoogte brengen van alles rondom alle IT-ontwikkelingen en vernieuwingen binnen de e-Quest organisatie en de daaraan verbonden diensten. Ook willen we u informeren over interessante ontwikkelingen in de markt.

 

Om deze nieuwsbrief vanaf volgende maand automatisch te ontvangen kunt u zich aanmelden via onderstaande button.

 


BLOG: Microsoft Copilot


Het zal niemand ontgaan zijn dat AI een steeds prominentere rol inneemt binnen bedrijven. Nog even kort samengevat voor degenen die nog niet weten wat Copilot is: Copilot is technologie van Microsoft waarmee je in gewone mensentaal kunt communiceren met computers. Echt interessant wordt het met Copilot voor Microsoft 365. Joost van Rooij, manager productontwikkeling en innovatie bij e-Quest, schreef er een artikel over.

 


Security nulmeeting


Cybersecurity blijft voor veel bedrijven nog een heet hangijzer. De wil om hier mee aan de slag te gaan is er zeker, maar het ontbreekt vaak aan het overzicht waar te beginnen. In onderstaande one-pager, over de security nulmeeting, beschrijven we bondig waarom dit een perfecte eerste stap is.

 



Nieuwe generatie anti-malwareprotectie: SentinelOne


SentinelOne is een geavanceerde endpoint-beveiligingsoplossing die gericht is op het beschermen van endpoints, zoals laptops, desktops en servers. De software beschermd primair tegen cyberdreigingen waaronder malware en ransomeware aanvallen. Het staat bekend om zijn geavanceerde AI-gestuurde detectie- en preventiemogelijkheden met functies zoals gedragsanalyse, machine learning, sandboxing, en endpoint-detectie en -respons (EDR).

 

SentinelOne licenties en onboarding zijn nu verkrijgbaar bij e-Quest.

 


Locker huren in het datacenter


Voor onze klanten die colocatiediensten afnemen hebben we voortaan lockers beschikbaar om kleine materialen zoals kabels en gereedschappen in op te bergen. De lockers zijn in te stellen met een eigen cijfercode.
De kosten voor de locker zijn slechts €2,50 per maand.

 


Nieuw: Service Level Management Maandrapportage

 

De dienst Service Level Management (SLM) Maandrapportage wordt door
e-Quest geleverd aan klanten die regulier inzicht wensen in de operationele resultaten. Dit geeft u niet alleen inzicht in de geleverde e-Quest kwaliteit, maar helpt ook bij het verkrijgen van bewijslast om te voldoen aan eventuele (ISO- of moedermaatschappij-) normen.

 


‍Verder in gesprek gaan met ons over bovenstaande óf andere onderwerpen? Neem dan contact op met uw accountmanager.

Wing

Om deze nieuwsbrief vanaf volgende maand automatisch te ontvangen kunt u zich aanmelden via onderstaande button.