Skip to main content

Glasvezel vastrecht

Glasvezel vastrecht (glasaccess)

Het merendeel van de bedrijven in regio de Peel en bedrijven in de regio Meierijstad is aangesloten op het glasvezelnetwerk van e-Quest. Met deze glasvezelaansluiting is men immers verzekerd van de meest snelle toegang tot een groeiend aantal diensten.

Daar waar vroeger een koperdraadje zorgde voor (minder snelle) internettoegang, biedt glasvezel niet alleen een supersnelle internetverbinding, maar ook VOIP telefonie, camera beveiliging, alarm over IP, pinnen over IP, Domotica, Zorg op afstand en vele andere diensten. Een aansluiting kan voldoen voor al deze en toekomstige diensten.

Na activering van het vastrecht is het mogelijk om diensten af te nemen. Diensten bestaan onder andere uit abonnementen voor internet, point-to-multipoint, IP TV, Telefonie.

Deze dienst omvat de aanleg van en onderhoud op een singlemode glasvezelverbinding vanaf een Point of Presence (POP) locatie van e-Quest tot in de meterkast van uw bedrijf. Daarnaast levert e-Quest de glasvezelswitch in uw meterkast. De glasvezelswitch blijft eigendom van e-Quest en wordt dan ook door ons voor u onderhouden.
De glasvezelswitch biedt de uitgebreide mogelijkheid voor maximaal acht UTP ethernet aansluitingen.

Contactformulier

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken

Laat vrijblijvend uw gegevens achter via het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via onderstaand nummer.