Skip to main content

"Wij zijn bijzonder tevreden over de stabiliteit en performance van e-Quest"

e-Quest faciliteert het Elkerliek Ziekenhuis met diverse glasvezelverbindingen en verzorgt de colocatie van onze apparatuur. Wij zijn bijzonder tevreden over de stabiliteit en performance van e-Quest.

"e-Quest kiest voor een persoonlijke benadering en zet het klantbelang centraal"

Met onze bedrijven zijn wij reeds enkele jaren klant bij e-Quest. Wij nemen diensten van e-Quest af op gebied van Cloud, kantoorautomatisering en glasvezel.
Door het brede scala aan diensten van e-Quest, beperken wij het aantal leveranciers op IT gebied. Dit is voor ons erg belangrijk. E-Quest beschikt hierdoor over een totaal beeld, waardoor er snel geschakeld kan worden.

E-Quest kiest voor een persoonlijke benadering en zet het klantbelang centraal. Afspraak is afspraak bij e-Quest en dat kunnen wij waarderen. Wij zijn een tevreden klant van e-Quest en kijken uit naar de verdere samenwerking.

Frank van den Nieuwenhuijzen

"Met dienstverlening maak je het verschil!"

Glasvezel aanleggen kan iedereen. Met dienstverlening maak je het verschil! Wij zijn bijzonder tevreden met e-Quest die ons al jaren bedient met glasvezel en een Cloud Oplossing

Piet Heerkens

"e-Quest heeft de efficiency van SMO sterk verbeterd"

e-Quest heeft de diverse locaties van Stichting Maatschappelijke Opvang, met behulp van het glasvezelnetwerk, met elkaar en met het Internet verbonden.

Naast Internet verzorgt e-Quest met haar eigen Cloud Oplossing de ICT voorzieningen van Stichting Maatschappelijke Opvang vanuit hun eigen datacenter in Helmond. De efficiency van Stichting Maatschappelijke Opvang is door deze voorzieningen de laatste jaren sterk verbeterd.

"e-Quest borgt stabiliteit en beschikbaarheid die voor ons zo belangrijk is"

Enkele jaren geleden zijn wij van een On-Premise omgeving overgestapt naar de e-Quest Cloud. De belangrijkste redenen om over te stappen naar de Cloud waren de behoefte aan stabiliteit en beschikbaarheid. e-Quest heeft als totaal leverancier eerst de On-Premise omgeving overgenomen van onze toenmalige IT leverancier. Daarna zijn we het Cloud migratie project in gegaan.

Tijdens dit project is e-Quest in staat geweest ons te migreren naar een beheersbare en meer gestructureerde IT omgeving. Bijkomend voordeel is dat het aantal virtuele servers hierdoor sterk gereduceerd is.
Wij zien e-Quest als een professionele partij die ons vanuit hun Cloudplatform succesvol ontzorgt op IT gebied. E-Quest borgt daarbij de stabiliteit en beschikbaarheid die voor ons zo belangrijk is.

Niels van den Beucken

Contactformulier

Please let us know your name.

Een geldig e-mail adres a.u.b.

Invalid Input

Please let us know your message.

Bent u overtuigd door de referenties en wilt u een afspraak maken?

Laat vrijblijvend uw gegevens achter via het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via onderstaand nummer.