Skip to main content

Onderhoud & storingen

Onderhoud om storingen te voorkomen

Alvast onze excuses voor het eventuele ongemak maar we plannen onderhoud natuurlijk niet voor niets. We doen er alles aan om storingen te minimaliseren. Daar hoort uiteraard periodiek en ad hoc onderhoud bij.

Om actief op de hoogte te blijven van onderhoud op ons netwerk kunt u zich abonneren op de onderhouds-nieuwsbrief. U kunt zich hieronder eenvoudig voor aanmelden.

Altijd op de hoogte via onze nieuwsbrief

Om er voor te zorgen dat u altijd op de hoogte blijft van meldingen, onderhoud, onverwachte storingen of andere berichtgevingen rondom onze dienstverlening sturen we u graag op voorhand een mailing hierover.
Om u enkel te voorzien van informatie die relevant is voor u, voorzien we u hieronder van een aantal opties wat betreft het type dienst en de regio waar deze dienst in valt. Twijfelt u wat relevant is voor u en uw bedrijf? Neem dan gerust contact op met uw contactpersoon bij e-Quest.

Nieuwsbrief onderhoud diensten

Nieuwsbrief onderhoud glasvezel

Standaard onderhoudsvenster

Datacenter

Het standaard onderhoudsvenster voor werkzaamheden aan het datacenter en het glasvezelnetwerk is wekelijks op dinsdag 22:00 tot woensdag 06:00 uur.
(Bij een kritische update kan hiervan worden afgeweken).

Monitoring, smtp/pop mail en verwante webservices

Het periodiek onderhoud op de dienst monitoring, smtp/pop mail en verwante webservices wordt uitgevoerd op de eerste woensdag van de maand tussen 7:00 en 10:00 uur.
(Bij een kritische update kan hiervan worden afgeweken).