Skip to main content

Cybersecurity

Cybersecurity

Bij e-Quest Security bieden wij gespecialiseerde diensten op het gebied van SOC en vulnerability management om uw bedrijf te beschermen tegen de toenemende dreiging van cyberaanvallen. Onze SOC-diensten omvatten monitoring en respons op verdachte activiteiten door SOC-analysten, terwijl ons vulnerability management consultants zich richt op het identificeren en elimineren van kwetsbaarheden in uw systeem en netwerk.
Door onze proactieve aanpak kunnen we potentiële dreigingen identificeren en voorkomen voordat ze tot ernstige problemen leiden. Bij e-Quest Security staan we voor een totaalpakket aan beveiligingsoplossingen die uw bedrijf veiliger maken in de huidige cyberwereld.

Doe nu de e-Quest Security Quick Scan

Een inzicht in uw cybersecurity is nu nog beter bereikbaar met de e-Quest Security Quick Scan. Op basis van 2 dagen intensief technisch onderzoek geven wij u een beter inzicht van uw huidige cybersecuritymaatregelen.

Cybersecuritydiensten: Vulnerability Management en SOC

Center for Internet Security

Bij e-Quest Security staat de bescherming van uw bedrijf tegen de vele cyberdreigingen waar bedrijven tegenwoordig mee te maken krijgen centraal. Wij pakken cybersecurity aan volgens het Center for Internet Security (CIS) v8-model en bieden twee diensten aan: Vulnerability Management en SOC. De eerste dienst is gericht op het identificeren en prioriteren van kwetsbaarheden in uw IT-omgeving, terwijl de tweede dienst zich richt op het monitoren en beheren van uw IT-omgeving om potentiële bedreigingen te voorkomen en snel te reageren op incidenten.

Vulnerability management

Vulnerability Management binnen de IT is, kort gezegd, het beheren en opsporen van kwetsbaarheden binnen de IT-omgeving. Door deze analyses kunnen kwetsbare punten aangepakt worden waardoor de cybersecurity kan verbeteren.

SOC diensten

SOC staat voor Security Operations Center. SOC-analisten monitoren het netwerk van een organisatie en onderzoeken mogelijke beveiligingsincidenten.

Gestandaardiseerde aanpak en toch uitvoering op maat

e-Quest Security werkt stap voor stap samen met u om de beveiliging van uw bedrijf te verbeteren. Wij beginnen met het in kaart brengen van uw huidige maatregelen op het gebied van cybersecurity en bepalen vervolgens samen met u een beleid rondom uw security. Daarna ontwikkelen we een op maat gemaakt cyberplan dat past bij uw bedrijf en tempo.
Met elke stap die u zet binnen het model wordt het risico op een cyberincident steeds kleiner. Door uw cybersecurity te verbeteren, verkleint u de kans op security issues voor uw organisatie.

e-Quest helpt u stap voor stap uw bedrijf beter te beschermen

Fase 1

De basisinrichting voor uw IT-security op orde brengen

Fase 2

Toevoegen van aanvullende maatregelen zodat de basisinrichting wordt verbeterd

Fase 3

Het gewenste instap niveau van uw cybersecurityprogramma realiseren

Fase 4

Introduceren van proactieve maatregelen om de weerbaarheid te vergroten

Fase 5

24/7 monitoring waardoor uw bedrijf beschikt over de meest uitgebreide cybersecuritymaatregelen

Voordelen van e-Quest security

  • SOC en Vulnerability Management diensten

  • Maximaliseer inzicht, minimaliseer bedreigingen

  • Voldoe aan nieuwe wet- en regelgeving

  • Beste tooling en ervaren analisten en consultants

  • Uw IT-partner altijd dichtbij

  • Samen verhogen wij uw cyberweerbaarheid

  • Cybersecurity-professionals

De invulling van securitydiensten is voor elk bedrijf anders. Wij nemen graag de tijd om te kijken wat het beste bij uw bedrijf past. We kijken hierbij altijd naar wat voor soort bedrijf u heeft, welke maatregelen u nu al neemt en welk niveau van bescherming bij uw bedrijf past.

Neem vrijblijvend contact op zodat wij u kunnen voorzien van het beste advies.

Contactformulier

Please let us know your name.

Een geldig e-mail adres a.u.b.

Invalid Input

Please let us know your message.

Benieuwd hoe wij samen met u uw cybersecurity kunnen verbeteren?

Wij komen graag persoonlijk met u in contact zodat we u het beste advies kunnen geven. Alles geheel vrijblijvend.

Neem contact op via het contactformulier, via mail of bel ons op onderstaand nummer!