Skip to main content

Clouddiensten

Uw IT in de e-Quest Cloud

Snelle implementatie en directe schaalbaarheid maken onze clouddiensten flexibel. De apparatuur staat niet meer bij u op locatie, maar in onze betrouwbare, goed geconditioneerde en beveiligde datacenters. Daardoor heeft u geen onzekerheid meer over investeringspieken, onderhoud van de fysieke servers en andere verborgen kosten.

Voordelen van clouddiensten

Flexibiliteit

Een Cloud oplossing vervangt de functie van een lokale server en maakt het mogelijk om op meerdere plekken toegang te krijgen tot documenten en software. Dit maakt werken in de Cloud erg flexibel. Ideaal voor organisaties die ingericht zijn op thuiswerken, meerdere vestigingen hebben en wanneer er meerdere mensen tegelijkertijd toegang nodig hebben tot verschillende documenten.

Schaalbaarheid

Cloudcapaciteit is gemakkelijk en snel op- en af te schalen. Dit zorgt ervoor dat er via een abonnement bij e-Quest echt alleen betaald wordt op basis van gebruik. Handig wanneer er tijdelijk meer opslagcapaciteit nodig is, bijvoorbeeld wanneer er medewerkers voor een bepaalde tijd worden aangenomen.

Geen grote investeringen

De Cloud is een aanzienlijk lagere investering dan een eigen server in huis. Zo betaalt u bij e-Quest volgens een abonnementenmodel en zijn betalingen gebaseerd op gebruiksfrequentie. Tel hierbij op dat het snel schaalbaar is. Zo betaalt u altijd alleen wat u ook echt gebruikt.

Veiligheid van uw data

Ook MKB-bedrijven moeten natuurlijk investeren in het beveiligen van documenten en data. Wanneer documenten in de Cloud staan bij e-Quest bent u altijd verzekerd van een beveiligde en betrouwbare back-up. Daarnaast zorgen wij ook voor alle software- en beveiligingsupdates.

Maatwerk cloudoplossingen

Een Cloud omgeving inrichten is bijna altijd maatwerk. Elke organisatie is immers anders. Er zijn veel verschillende mogelijkheden, allemaal met hun eigen voordelen en afgestemd op uw behoeftes. e-Quest levert Cloud oplossingen die perfect aansluiten bij uw organisatie. Als u gaat beslissen over een Cloud oplossing is het belangrijk dat u alle duidelijkheid krijgt over de verschillende mogelijkheden. Ons team met ervaren Cloud-experts staan voor u klaar om te helpen met al uw vragen over uw specifieke situatie.

Contactformulier

Please let us know your name.

Een geldig e-mail adres a.u.b.

Invalid Input

Please let us know your message.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Laat vrijblijvend uw gegevens achter via het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via onderstaand nummer.