Skip to main content

Onze diensten

Datacenter picto

Datacenter

Bij e-Quest hebben we niet één, maar zelfs twee eigen datacenters in beheer waarin we de IT-infrastructuur van uw bedrijf perfect kunnen onderbrengen.

 

Security

Cybersecurity is nu belangrijker dan ooit. Onze missie binnen de e-Quest security is om uw bedrijf zo goed mogelijk te beschermen tegen cyberaanvallen. Een proces waarbij we uw bedrijfsvoering rondom security stap voor stap verbeteren.

Automatisering picto

Automatisering

Het is mogelijk om uw IT op eigen locatie te behouden, waarbij wij monitoringssoftware installeren zodat storingen voorkomen worden. Samen met u ontwerpen, implementeren en beheren we zo uw IT-omgeving.

Cloud

e-Quest migreert en beheert alle trajecten en projecten met betrekking tot het plaatsen van uw data in de “cloud”. Zo krijgt u altijd en overal toegang tot uw goed beveiligde data.

 

Glasvezel picto

Glasvezel

Met het aanleggen van een eigen glasvezelverbinding ontzorgt e-Quest uw bedrijf ook op het gebied van zakelijk glasvezel. Hiermee bespaart u niet alleen kosten, ook de snelheid van uw verbinding neemt enorm toe.

Hardware

Voor apparatuur op de werkplek en de installatie daarvan helpt e-Quest u ook graag. Door een eigen magazijn kunnen we de laptops en ander werkplektoebehoren snel leveren en voorzien we deze van de juiste software.

Partners en merken waar wij graag mee samenwerken

Contactformulier

Please let us know your name.

Een geldig e-mail adres a.u.b.

Invalid Input

Please let us know your message.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Laat vrijblijvend uw gegevens achter via het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via onderstaand nummer.