Skip to main content

Over ons

Onze missie

e-Quest is gevestigd in Helmond (Hoofdkantoor, servicecenter én datacenter) en Veghel (kantoor & datacenter) en ontzorgt met ca. 90 medewerkers haar klanten volledig op het gebied van IT beheer. Denk hierbij aan het ontwerp, de implementatie, het beheer en de security van het IT landschap maar ook bijvoorbeeld datacenter- en glasvezeldiensten én cloudoplossingen. De dienstverlening binnen e-Quest is zo ingericht dat ze geen afhankelijkheid hebben van derden en één totaaloplossing kunnen aanbieden voor de volledige IT-infrastructuur. We vinden het belangrijk om, naast onze maatschappelijke rol in de gevestigde regio, ook daar te zijn waar onze klanten zijn. Met verbinding, via IT maar ook zeker onze persoonlijke verbinding, willen we bijdragen aan het succesvol worden van bedrijven en op die manier van toegevoegde waarde zijn voor de ontwikkeling van de regio.

Ons team

Ons team bestaat uit 90 enthousiaste en gecertificeerde medewerkers.Samen faciliteren wij de IT-dienstverlening voor bedrijven in en rondom Helmond, de Peel, Meierijstad en Noord-Limburg.

Daarbij hebben we natuurlijk aandacht voor onze klanten maar ook aandacht voor elkaar en onze omgeving. Zo willen we op een maatschappelijk verantwoorde manier ondernemen door veel aandacht te besteden aan milieuvriendelijke en duurzame oplossingen.

Binnen e-Quest vinden we werkgeluk heel belangrijk. Dit doen we bijvoorbeeld door het aanbieden van vers fruit, wandel-uitdagingen, LAN-party’s, sportwedstrijden en team- en bedrijfsactiviteiten. Een fanatieke personeelsvereniging zorgt bijna elke maand voor een leuke activiteit die onderlinge samenwerking positief beïnvloed. 

Ook op het gebied van doorgroeimogelijkheden denken we graag met elkaar mee. We vinden het belangrijk dat collega's continu zichzelf kunnen blijven ontwikkelen. Denk hierbij aan meer of verschillende verantwoordelijkheden op de werkvloer maar ook het volgen van diverse trainingen en cursussen.

Ook werken bij e-Quest? Wij zorgen voor een mooi plekje op kantoor en op de groepsfoto.
Kijk snel op werkenbije-quest.nl voor alle vacatures