Over ons

Wij zijn e-Quest: een IT-dienstverlener in Noord-Brabant en Limburg die continu bezig is met vernieuwing. Wat ooit is begonnen met een kleine onderneming in een appartement in Eindhoven is uitgegroeid tot een regionale IT-specialist met vestigingen in Helmond, Venlo en Veghel.

Met een team van ongeveer 90 enthousiaste en gecertificeerde medewerkers wordt de IT-dienstverlening aan bedrijven in Noord-Brabant en Limburg gefaciliteerd.

De dienstverlening van e-Quest is onderverdeeld in drie pijlers; kantoorautomatisering, datacenter- en glasvezeldiensten. Deze drie pijlers zijn zo opgezet dat e-Quest geen afhankelijkheid van derden heeft en haar klanten optimaal kan ontzorgen voor diens IT omgeving. e-Quest is hierin uniek en marktleider in de regio en daar zijn we best een beetje trots op!

Onze missie luidt: Wij ontzorgen u op IT vlak zodat u zich kunt focussen op het succesvol zijn in uw business.

We leggen graag ons e-Quest verhaal uit in onderstaand filmpje.

Blog

Het laatste nieuws over e-Quest

Het team

De mensen achter e-Quest

MVO

Duurzaamheid, stageplaatsen, verantwoord ondernemen enz...

Regionaal betrokken

Betrokkenheid in de regio

Werken bij e-Quest

Alle vacatures op een rij
 • SMO

  " e-Quest heeft de diverse locaties van Stichting Maatschappelijke Opvang, met behulp van het glasvezelnetwerk, met elkaar en met het Internet verbonden. "

 • Lavans

  " Glasvezel aanleggen kan iedereen. Met dienstverlening maak je het verschil! Wij zijn bijzonder tevreden met e-Quest die ons al jaren bedient met glasvezel en een Cloud Oplossing. "

 • Arte

  " Enkele jaren geleden zijn wij van een On-Premise omgeving overgestapt naar de e-Quest Cloud. De belangrijkste redenen om over te stappen naar de Cloud waren de behoefte aan stabiliteit en beschikbaarheid. "

 • ANAC

  " e-Quest ontzorgt ons in het beheer en de ondersteuning van onze complete IT omgeving. Een betrouwbare partij met de juiste kennis en kunde waarbij pro-actief wordt gehandeld. "

 • VDNS

  " Met onze bedrijven zijn wij reeds enkele jaren klant bij e-Quest. Wij nemen diensten van e-Quest af op gebied van Cloud, kantoorautomatisering en glasvezel. "

 • Elkerliek

  " e-Quest faciliteert het Elkerliek Ziekenhuis met diverse glasvezelverbindingen en verzorgt de colocatie van onze apparatuur. Wij zijn bijzonder tevreden over de stabiliteit en performance van e-Quest "

Logo e-Quest
 • Schootense dreef 26

 • 5708 HZ Helmond

 • 0492-392626 ͏͏
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.