Over ons

Over ons

Wij zijn e-Quest: een IT-dienstverlener in Noord-Brabant en Limburg die continu bezig is met vernieuwing. Wat ooit is begonnen met een kleine onderneming in een appartement in Eindhoven is uitgegroeid tot een regionale IT-specialist met vestigingen in Helmond, Venlo en Veghel.

Ons team

Ons team bestaat uit 90 enthousiaste en gecertificeerde medewerkers. Samen faciliteren wij bedrijven in de regio de Peel, Meierijstad en Noord-Limburg de IT-dienstverlening.

Daarbij hebben we natuurlijk aandacht voor onze klanten maar ook aandacht voor elkaar en onze omgeving. Zo willen we op een maatschappelijk verantwoorde manier ondernemen door veel aandacht te besteden aan milieuvriendelijke en duurzame oplossingen.

Binnen e-Quest vinden we werkgeluk heel belangrijk. Dit doen we bijvoorbeeld door het aanbieden van vers fruit, wandel-uitdagingen, LAN-party’s, sportwedstrijden en team- en bedrijfsactiviteiten. Een fanatieke personeelsvereniging zorgt bijna elke maand voor een leuke activiteit die onderlinge samenwerking positief beïnvloed. 

Ook op het gebied van doorgroeimogelijkheden denken we graag met elkaar mee. We vinden het belangrijk dat collega's continu zichzelf kunnen blijven ontwikkelen. Denk hierbij aan meer of verschillende verantwoordelijkheden op de werkvloer maar ook het volgen van diverse trainingen en cursussen.

Ook werken bij e-Quest? Wij zorgen voor een mooi plekje op kantoor en op de groepsfoto.
Kijk snel op werkenbije-quest.nl voor alle vacatures

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.