Over ons

e-Quest is een innovatieve en dynamische IT-dienstverlener. Met een team van ongeveer 80 enthousiaste en gecertificeerde medewerkers wordt de ICT-dienstverlening aan bedrijven in regio de Peel (Helmond, Deurne, Someren, Asten, Gemert, Lieshout en Beek en Donk), gefaciliteerd. De dienstverlening van e-Quest is onderverdeeld in drie pijlers; kantoorautomatisering, datacenter- en glasvezeldiensten. Deze drie pijlers zijn zo opgezet dat e-Quest geen afhankelijkheid van derden heeft en haar klanten optimaal kan ontzorgen voor diens IT omgeving. e-Quest is hierin uniek en marktleider in de regio.

Onze missie luidt: Wij ontzorgen u op IT vlak zodat u zich kunt focussen op het succesvol zijn in uw business.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

MVO

e-Quest hecht erg veel waarde aan maatschappelijk en verantwoord ondernemen. Zo worden onze servers energiezuinig gekoeld en leiden we stagaires met veel zorg op tot vaktechneuten.

Organisatieverandering

Organisatieverandering

e-Quest en Breedband Helmond hebben de afgelpen jaren een flinke groei doorgemaakt. Ben je benieuwd naar de organisatieveranderingen van e-Quest? Bekijk het overzicht.

Het team

Ons team

het team van e-Quest bestaat uit zo'n 90 enthousiaste IT'ers. Samen zorgen wij er iedere dag weer voor dat IT-diensten voor bedrijven in de regio Helmond gefaciliteerd worden. Benieuwd wie er in ons team zit?

Vacatures

Vacatures

Wil je graag deel uitmaken van het innovatieve en gepassioneerde team van e-Quest? Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent! Interesse om voor ons aan de slag te gaan en jezelf verder te ontwikkelen?

 • SMO

  " e-Quest heeft de diverse locaties van Stichting Maatschappelijke Opvang, met behulp van het glasvezelnetwerk, met elkaar en met het Internet verbonden. "

 • Lavans

  " Glasvezel aanleggen kan iedereen. Met dienstverlening maak je het verschil! Wij zijn bijzonder tevreden met e-Quest die ons al jaren bedient met glasvezel en een Cloud Oplossing. "

 • Arte

  " Enkele jaren geleden zijn wij van een On-Premise omgeving overgestapt naar de e-Quest Cloud. De belangrijkste redenen om over te stappen naar de Cloud waren de behoefte aan stabiliteit en beschikbaarheid. "

 • ANAC

  " e-Quest ontzorgt ons in het beheer en de ondersteuning van onze complete IT omgeving. Een betrouwbare partij met de juiste kennis en kunde waarbij pro-actief wordt gehandeld. "

 • VDNS

  " Met onze bedrijven zijn wij reeds enkele jaren klant bij e-Quest. Wij nemen diensten van e-Quest af op gebied van Cloud, kantoorautomatisering en glasvezel. "

 • Elkerliek

  " e-Quest faciliteert het Elkerliek Ziekenhuis met diverse glasvezelverbindingen en verzorgt de colocatie van onze apparatuur. Wij zijn bijzonder tevreden over de stabiliteit en performance van e-Quest "

Logo e-Quest
 • Schootense dreef 26

 • 5708 HZ Helmond

 • 0492-392626 ͏͏
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.