Skip to main content

Internet over glasvezel

Kiezen voor internet via glasvezel

Glasvezel van e-Quest voor zakelijk internet

De infrastructuur van internet bestaat uit complexe fysieke verbindingen. Er zijn diverse methodes om toegang te krijgen tot het internet. Via een kabel, bijvoorbeeld coax, glasvezel of koper. Maar ook draadloos via wifi-hotspots of via het netwerk voor mobiele telefonie. Deze methodes worden ook met elkaar gecombineerd.

Voor een optimale betrouwbaarheid gebruikt e-Quest glasvezel voor zakelijk internet. Een glasvezelaansluiting biedt heel veel capaciteit. Ruim voldoende voor al het dataverkeer van uw bedrijf en bovendien razendsnel.

Glasvezelnetwerk in eigen beheer

e-Quest beschikt over een eigen zakelijk glasvezelnetwerk met een lengte van ruim 700 km en verbindingen naar belangrijke knooppunten in Eindhoven, Amsterdam en Hilversum. Dankzij dit eigen glasvezelnetwerk is onze internetconnectiviteit uniek en onafhankelijk van anderen.

Wij bieden altijd maximale snelheid en stabiliteit en hebben alle voorzieningen redundant uitgevoerd. Dat betekent dat cruciale onderdelen dubbel aanwezig zijn. Valt een onderdeel uit, dan wordt dat meteen opgevangen door een andere component.

Met zakelijk internet van e-Quest beschikt u over de beste internetvoorziening en bent u 24/7 zorgeloos verbonden. De beschikbare snelheden lopen van 20Mb tot 1 Gb.

Marktleider

Wij zijn marktleider in regio de Peel en leveren onze internetdiensten aan bedrijven en bedrijventerreinen in Someren, Helmond, Beek en Donk, Deurne, Asten, Lieshout en Gemert.

Daarnaast, met de komst van het datacenter in Veghel, wordt er nu ook in de regio Meierijstad volop gebruik gemaakt van het zakelijk glasvezelnetwerk van e-Quest.

Contactformulier

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Laat vrijblijvend uw gegevens achter via het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via onderstaand nummer.