Skip to main content
 • Datacenters & Clouddiensten

  ISO27001 certificering
 • Datacenters & Clouddiensten

  ISO27001 certificering
 • Datacenters & Clouddiensten

  ISO27001 certificering
 • Datacenters & Clouddiensten

  ISO27001 certificering

ISO27001 her-certificering gehaald!

In november 2022 heeft er een uitgebreide her-certificering plaatsgevonden voor de ISO27001. Deze keer hebben we, behalve ons datacenter in Helmond, ook ons nieuwe datacenter in Veghel meegenomen in het certificeringstraject: e-Quest heeft nu niet één maar twee volledig ISO27001 gecertificeerde datacenters! Binnen deze certificering vallen naast de datacenters van e-Quest ook onze clouddiensten.

Datacenter certificering

Een ISO certificering is drie jaar geldig waarbij er ieder jaar een controle audit plaatsvindt. Iedere drie jaar volgt er een uitgebreide her-certificering waarbij de hele norm en maatregelen van ons bedrijf onder de loep wordt genomen. Wetende dat een ISO-traject en het optimaliseren van de beveiliging een constant proces is beschikt e-Quest over een eigen coördinator kwaliteit, wetgeving en security.

Punten in de beoordeling, naast alle datacenterfaciliteiten, zijn bijvoorbeeld risicomanagement, security awareness, clear screen policy, toegangsbeleid enzovoort.

 

Vrijblijvend kennismaken?

Wilt u vrijblijvend kennismaken met e-Quest om de mogelijkheden voor uw organisatie te verkennen?
Neem dan contact op met Raphic. Vanuit zijn rol als Senior Accountmanager Colocation & Connectiviteit gaat hij graag met u het gesprek aan om te kijken op welke manier onze colocatiediensten uw organisatie kunnen helpen.

Certificering clouddiensten

e-Quest begrijpt dat het in de cloud brengen van bedrijfskritische data voor veel bedrijven geen alledaagse klus is. Daarom zorgen we, naast onze persoonlijke begeleiding en jarenlange ervaring, dat we ook de juiste certificering hebben om onze clouddiensten te kunnen ondersteunen. Binnen de ISO27001 her-certificering valt ook een audit op basis van onze clouddiensten.

Door deze certificering voldoen onze clouddiensten aan de internationale standaard voor informatiebescherming. Dat u uw data veilig kunt opslaan in onze datacenters of cloud, is onze hoogste prioriteit. Daarom zijn we trots dat het slagen hierin officieel erkend wordt!

Contactformulier

Please let us know your name.

Een geldig e-mail adres a.u.b.

Invalid Input

Please let us know your message.

Benieuwd hoe wij uw organisatie verder kunnen helpen met behulp van de datacenter- en clouddiensten?

Laat dan vrijblijvend uw gegevens achter via het contactformulier hiernaast. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Of neem telefonisch contact met ons op via onderstaand nummer.