Skip to main content

Managed Cloud

Middels de managed cloud oplossing van e-Quest is het mogelijk om uw IT omgeving op afstand te benaderen. Het beheer van alle Microsoft gebaseerde applicaties evenals het beheer van alle licenties worden in de managed cloud dienst afgevangen.

Managed Cloud

Een Managed Cloud bestaat uit een drietal vaste componenten:

  • Applicaties
  • Data opslag
  • Connectiviteit

Na een uitgebreide inventarisatie wordt aan de hand van uw applicatie-, data- en connectiviteitsbehoefte de exacte vorm bepaald van uw Managed Cloud. Deze bestaat naast de drie genoemde onderdelen in de Managed Cloud overeenkomst ook uit één of meerdere op maat gemaakte Managed Cloud Servers. Voor iedere af te nemen Managed Cloud Server wordt een separate overeenkomst gemaakt waarin duidelijk staat omschreven wat het doel van de server is en wat de toegeschreven CPU en datacapaciteit is maar ook welke applicaties op de managed server komen te staan.

Naast de standaard Microsoft applicaties is het ook mogelijk om applicaties van derden te installeren op een Managed Cloud Server. e-Quest Automatisering is echter niet verantwoordelijk voor deze applicaties. Wel is het mogelijk om deze applicaties door e-Quest te laten beheren. Hiervoor kan een separate beheer overeenkomst gemaakt worden.

Managed Cloud faciliteert ook in diensten zoals redundante aanmeldservers (‘domein controllers’), servers voor gecontroleerd bijhouden van de laatste updates, monitoringsystemen en beveiligde toegangservers voor remote medewerkers.

Middels Managed Cloud heeft u als het ware een totaalpakket aan servers welke u als dienst afneemt. U hoeft zich geen zorgen te maken over de beschikbaarheid, updates en beheer van deze dienst aangezien dit volledig voor u gedaan wordt.

Contactformulier

Please let us know your name.

Een geldig e-mail adres a.u.b.

Invalid Input

Please let us know your message.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Laat vrijblijvend uw gegevens achter via het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via onderstaand nummer.