Skip to main content

Referentie
vanRijsingengreen

"Flexibiliteit en zero waste, ook in datacapaciteit"

Dirk van Rijsingen

Bij familiebedrijf vanRijsingengreen is flexibiliteit een voorwaarde. Want komen de groenten van het land, dan moeten alle zeilen bij worden gezet. Die instelling verwachten ze ook van hun IT-leverancier. Bovendien houdt deze groenteverwerker niet van verspilling. Dus geldt er een zero waste beleid wat betreft groenten en gaat vanRijsingengreen graag bewust om met haar datacapaciteit. Operational controller Dirk van Rijsingen legt uit welke oplossingen e-Quest daarin biedt.

VanRijsingengreen, gezonde groenteproducten

VanRijsingengreen houdt zich als familiebedrijf al sinds 1950 bezig met het zaaien, oogsten, verwerken en verkopen van met name vollegrondsgroenten. De vier divisies van deze groente-expert benutten samen ieder onderdeel van de groenten. Ook onderzoekt vanRijsingengreen doorlopend nieuwe manieren om nog energiezuiniger en milieuvriendelijker te werken. Samenwerken met de natuur is het motto.

Korte lijnen

VanRijsingengreen wilde af van de eigen private cloud en zocht een partner dichtbij om snel mee te kunnen schakelen. Dirk: “Sinds anderhalf jaar nemen we servers, met bijbehorende licenties, af bij e-Quest. Zij beheren nu heel onze omgeving. Het was best complex om de verschillende divisies en onze deelondernemingen goed met elkaar te verbinden. Dan is het fijn om te merken dat wanneer we ergens tegenaan lopen, e-Quest dit zorgvuldig oppakt. De lijnen zijn kort. Hierdoor zit je snel met de juiste persoon om tafel. Bovendien denkt e-Quest altijd mee. Ze zijn bereid om dingen aan te passen, zodat de dienstverlening nog beter aansluit bij onze behoeften als organisatie.”

Flexibiliteit en schaalbaarheid

Hoewel de verschillende divisies van vanRijsingengreen nauw met elkaar verbonden zijn, is er ook behoefte aan een mate van zelfstandigheid. Dirk: “E-Quest heeft onze omgeving zo ingericht dat de verschillende onderdelen onafhankelijk van elkaar kunnen op- en afschalen wat betreft gebruikers en servergebruik. Tot nu toe zijn we alleen maar gegroeid in users, maar we willen direct kunnen schakelen indien nodig. Deze flexibiliteit was voor ons een belangrijke reden om voor e-Quest te kiezen.”

Partners in duurzaam ondernemen

Als organisatie met een grote focus op duurzaam ondernemen, kiest vanRijsingengreen voor partners die bij hen passen. Dirk: “Op dit moment onderzoeken we ons CO2-verbruik per kilo wortels, wij zijn altijd bewust bezig met energieverbruik. Het feit dat e-Quest haar datacenter duurzaam heeft ingericht, weegt voor ons dus zeker mee. Het zegt iets over de denkwijze van e-Quest, die past bij onze bedrijfsfilosofie.”

Contactformulier

Please let us know your name.

Een geldig e-mail adres a.u.b.

Invalid Input

Please let us know your message.

Benieuwd hoe wij u, net als bij vanRijsingengreen, ook kunnen helpen met uw IT

Laat dan vrijblijvend uw gegevens achter via het contactformulier hiernaast. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Heeft u een dringende vraag? Neem dan telefonisch contact op met ons.