Skip to main content

Wholesale VLAN

Kiezen voor Wholesale of VLAN oplossing

Wholesale

e-Quest stelt haar netwerk ter beschikking aan uw bedrijf. Deze dienst wordt aangeboden voor het ontsluiten van meerdere locaties binnen het leveringsgebied van e-Quest.
Uw bedrijf koppelt in op het netwerk van e-Quest op twee mogelijke manieren:

1. Een interconnect binnen het leveringsgebied van e-Quest, op een vastrecht aansluiting van;

  • Breedband Helmond
  • Eindhoven Fiber eXchange (EFX)
  • Helmond Internet eXchange (HIX)

2. Een interconnect buiten het leveringsgebied van e-Quest. In dit geval maken we een koppeling op een van de POP locaties van e-Quest; 

  • Hilversum
  • Eindhoven Fiber eXchange (EFX)
  • euNetworks (Amsterdam)

Op de locatie van uw bedrijf is een glasvezelaansluiting met een lopend vastrecht contract aanwezig. Dit vastrecht bevindt zich in een van de hierboven genoemde gebieden binnen het leveringsgebied van e-Quest of wordt op korte termijn gerealiseerd. Tussen deze twee punten kan e-Quest op aanvraag een verbinding realiseren.

VLAN

Wanneer u het netwerk wilt gebruiken als eigen dienst voor uw klant, dan is hier een VLAN voor benodigd. Dit VLAN zorgt voor het transport van data tussen uw eindklant en uzelf als Wholesalepartner.

e-Quest configureert deze VLANs ten behoeve van uw bedrijf. Een VLAN wordt door u in rekening gebracht bij uw eindklant. Uw contract met e-Quest staat hier dan ook los van. De VLAN  is variabel wat betreft specificatie en snelheden. De VLANs die u afneemt worden opgezet tussen het interconnectiepunt van uw bedrijf en dat van de vastrechthouder.

Normaliter worden er door bedrijven slechts 1 interconnect gelijktijdig afgenomen. Wanneer er behoefte is aan meerdere interconnects, dan dienen hiervoor separaat afspraken gemaakt te worden.

e-Quest levert en onderhoudt de, specifiek voor de VLANs, benodigde apparatuur ten behoeve van de belichting van het netwerk.

Contactformulier

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Laat vrijblijvend uw gegevens achter via het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via onderstaand nummer.