Skip to main content

Glasvezel Nuenen

Vanaf 1 augustus 2022 zijn de glasvezeldiensten, die voorheen werden beheert door Coöperatie Glasvezelcompagnie Nuenen U.A. (GVCN), in goed overleg overgedragen aan Glasvezel Nuenen B.V., een onderdeel van e-Quest.

Nieuwe klanten

Maakt uw bedrijf nog geen gebruik van zakelijk glasvezelverbinding? Vanuit e-Quest hebben wij een directe verbinding vanuit de bedrijventerreinen Eeneind I, Eeneind II, Berkenbos en de Collse Heide naar verschillende digitale knooppunten in Nederland. Daarnaast is er ook een directe verbinding met onze eigen datacenters in Helmond en Veghel. Zo kunt u gebruik maken van snel internet en er voor kiezen om hardware en bedrijfkritische data veilig op te slaan. Alles onder één dak!

Vrijblijvend kennismaken en adviseren

Wilt u vrijblijvend kennismaken met e-Quest om de mogelijkheden voor uw organisatie te verkennen?
Neem dan contact op met Raphic. Vanuit zijn rol als Senior Accountmanager Colocation & Connectiviteit gaat hij graag met u het gesprek aan om er voor te zorgen dat uw bedrijf gebruik kan maken van zakelijk glasvezel van e-Quest in Nuenen.

Glasvezel beschikbaar op de bedrijventerreinen in Nuenen

Eeneind I

Eeneind II

Berkenbos

Collse Heide

Overname glasvezeldiensten GVCN door e-Quest

Vanaf 1 augustus 2022 zijn de glasvezeldiensten, die voorheen werden beheerd door Coöperatie Glasvezelcompagnie Nuenen U.A. (GVCN), in goed overleg overgedragen aan Glasvezel Nuenen B.V., een onderdeel van e-Quest. Hierbij is het wederzijds vertrouwen uitgesproken om de uitstekende dienstverlening te continueren en daar waar mogelijk te optimaliseren.

Missie

e-Quest is een regionaal opererende organisatie uit Helmond en heeft al sinds 2006 ervaring in het zakelijke glasvezelsegment.
e-Quest beschikt over een eigen zakelijk glasvezelnetwerk in Helmond, Deurne, Laarbeek, Gemert, Asten en Someren. Door middel van twee eigen datacenters in Helmond en Veghel verbindt e-Quest haar regionale netwerk redundant met diverse digitale knooppunten in Nederland.
De missie van e-Quest met betrekking tot het glasvezelnetwerk in Nuenen is om de connectiviteit te handhaven, waarborgen en verbeteren.
Hierbij wil e-Quest in samenwerking met de bedrijven in Nuenen het glasvezelnetwerk verder optimaliseren! Daarin is de stabiliteit van het netwerk de hoogste prioriteit.

De missie van e-Quest met betrekking tot het glasvezelnetwerk in Nuenen is om de connectiviteit te handhaven, waarborgen en verbeteren.

Geen wijzigingen door contractsovername

Met ingang van 1 augustus 2022 heeft e-Quest de bestaande overeenkomsten van de klanten van GVCN overgenomen. Feitelijk verandert er door deze contractsovername weinig, met uitzondering van het feit dat met ingang van 1 augustus 2022 e-Quest als wederpartij optreedt en de facturatie initieert. Alle rechten, verplichtingen en voorwaarden onder de tussen u en GVCN gesloten overeenkomst blijven onverminderd van kracht.

Contactformulier

Please let us know your name.

Een geldig e-mail adres a.u.b.

Invalid Input

Please let us know your message.

Wij geven u graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden van zakelijk glasvezel voor uw bedrijf

Laat vrijblijvend uw gegevens achter via het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via onderstaand nummer.