Glasvezel Nuenen

Vanaf 1 augustus 2022 zijn de glasvezeldiensten, die voorheen werden beheert door Coöperatie Glasvezelcompagnie Nuenen U.A. (GVCN), in goed overleg overgedragen aan Glasvezel Nuenen B.V., een onderdeel van e-Quest.

Overname glasvezeldiensten GVCN door e-Quest

Vanaf 1 augustus 2022 zijn de glasvezeldiensten, die voorheen werden beheerd door Coöperatie Glasvezelcompagnie Nuenen U.A. (GVCN), in goed overleg overgedragen aan Glasvezel Nuenen B.V., een onderdeel van e-Quest. Hierbij is het wederzijds vertrouwen uitgesproken om de uitstekende dienstverlening te continueren en daar waar mogelijk te optimaliseren.

Missie

e-Quest is een regionaal opererende organisatie uit Helmond en heeft al sinds 2006 ervaring in het zakelijke glasvezelsegment. e-Quest beschikt over een eigen zakelijk glasvezelnetwerk in Helmond, Deurne, Laarbeek, Gemert, Asten en Someren. Door middel van twee eigen datacenters in Helmond en Veghel verbindt e-Quest haar regionale netwerk redundant met diverse digitale knooppunten in Nederland.
De missie van e-Quest met betrekking tot het glasvezelnetwerk in Nuenen is om de connectiviteit te handhaven, waarborgen en verbeteren. Hierbij wil e-Quest in samenwerking met de bedrijven in Nuenen het glasvezelnetwerk verder optimaliseren! Daarin is de stabiliteit van het netwerk de hoogste prioriteit.

Geen wijzigingen door contractsovername

Met ingang van 1 augustus 2022 neemt e-Quest ook de tussen u en GVCN bestaande overeenkomst over. Feitelijk verandert er voor u door deze contractsovername weinig, met uitzondering van het feit dat met ingang van 1 augustus 2022 e-Quest als uw wederpartij optreedt en de facturatie initieert. Alle rechten, verplichtingen en voorwaarden onder de tussen u en GVCN gesloten overeenkomst blijven onverminderd van kracht.

Kennismaking en omzetting

Om de overdracht van de klanten naar e-Quest per 1 augustus zo geruisloos mogelijk te laten verlopen is e-Quest reeds gestart met het opnemen van persoonlijk contact met de voormalige GVCN-leden. Mocht er onverhoopt nog geen contact zijn gelegd om nader kennis te maken en een eventuele omzetting te faciliteren, neemt u dan gerust contact op met Raphic Rademaker. Vanuit zijn rol als accountmanager is hij te bereiken op telefoonnummer: 06-36570743
of via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vragen en contact

Met veel vertrouwen kijken we uit naar de overname van de glasvezeldiensten. Voor vragen kunt u contact opnemen met Raphic Rademaker of via 0492-780780  met de servicedesk van e-Quest.

Contactformulier

Please let us know your name.

Een geldig e-mail adres a.u.b.

Invalid Input

Please let us know your message.

Invalid Input

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Laat vrijblijvend uw gegevens achter via het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via onderstaand nummer.

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.