Datacenter Veghel

Uw IT altijd online in ons datacenter

Vanaf begin 2022 is het datacenter in Veghel operationeel. Met alle kennis die we de afgelopen jaren hebben opgedaan in ons datacenter in Helmond hebben we nu een splinternieuw datacenter gebouwd dat klaar is voor de vraag naar datacenterdiensten in de komende jaren!

Historie datacenter Veghel

In 2020 stappen we in een nieuwe regio. We openen onze deuren in Veghel om klanten in en om de regio Meierijstad te kunnen gaan bedienen. Ook hier merken we dat de vraag naar een modern datacenter steeds groter wordt. Omdat we de expertise van het beheer van een datacenter al in huis hebben besluiten we om deze vraag te beantwoorden en een splinternieuw datacenter te bouwen met ruime kantoorfaciliteiten. We willen namelijk goed voorbereid zijn op de komst van extra vraag naar onze IT diensten. Als we iets hebben geleerd tijdens de afgelopen 20 jaar is dat je ruim op tijd moet investeren in de aankomende vraag.

In ruim 20 jaar tijd is e-Quest uitgegroeid tot een professionele partij op het gebied van IT automatisering, glasvezel- en datacenterdiensten. Door de combinatie van deze diensten zijn we onafhankelijk van derden. Daarmee zijn we uniek in de regio en daar zijn we best trots op!

Voordelen van datacenter Helmond

Ruimtebesparing

Schaalbaarheid

Beveiliging

Klimaatbeheersing

Verbindingen

Verbonden met de regio

Inmiddels zijn we dus al meer dan 2 jaar actief betrokken bij het bedrijfsleven en de samenleving in Veghel en de regio Meierijstad. We lopen graag voorop als het gaat om het waarborgen van de activiteit in de regio voor nu en in de toekomst. We nemen dan ook graag onze maatschappelijke verantwoordelijkheid op het gebied van projecten binnen de verschillende onderwijsinstellingen die de regio rijk is. Daarnaast proberen we ook ons steentje bij te dragen aan de vitaliteit van de regio in het ondersteunen van verschillende sport en ondernemersverenigingen.

Die betrokkenheid komt ook terug in de benaming en de aankleding van het kantoor. Zo hebben we een zaal volledig gewijd aan de Noordkade en brengen we een ode aan de natuurlijke verbinding van Veghel en Helmond, het Kanaal, welke ook symbool staat voor de verbinding van onze nieuwe twin datacenter oplossing.

Datacentervoorzieningen

Conventionele koeling

Modern brandblussysteem

Redundante noodstroomvoeding

Snelle netwerkverbindingen

Nood waterpompsysteem

Eigen glasvezelnetwerk

Stof zuiveringssystemen

Security voorzieningen

Contactformulier

Please let us know your name.

Een geldig e-mail adres a.u.b.

Invalid Input

Please let us know your message.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Laat vrijblijvend uw gegevens achter via het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via onderstaand nummer.