Skip to main content

Ricardo Kesteloo nieuwe operationeel directeur van e-Quest

Succesvolle symbolische overdracht van de waterkraansleutel aan onze nieuwe operationeel directeur

Op maandag 8 januari jongstleden werd er niet alleen stilgestaan bij het afscheid van Perry van de Goorberg als Operationeel directeur maar kreeg ook zijn opvolger, Ricardo Kesteloo, het podium om zich aan zijn nieuwe collega’s voor te stellen. En dat lukte zeker. Ondanks dat Ricardo aangaf het nog altijd ergens een beetje spannend te vinden om voor een nieuwe groep te staan was daar in de praktijk niets van te merken. Met een enthousiast en persoonlijk verhaal, ondersteund door visuele voorbeelden, hebben we een mooi beeld mogen krijgen van de mens achter ons nieuwe directielid.

We zijn ontzettend blij om je te mogen verwelkomen en kijken uit naar een super fijne samenwerking!

Dat ook Perry zijn zegen heeft gegeven werd nog eens bestempeld in de overdracht van het waterkraansleuteltje. Een mooi symbolisch gebaar waarbij de verantwoordelijkheid over het datacenter officieel wordt overgedragen.
Als Service Level manager blijft Perry gewoon werkzaam bij e-Quest en zal alle ervaring en “know how” in een goed tempo gedeeld kunnen worden met Ricardo.

Ricardo zal samen met Martijn de Koning plaatsnemen in het dagelijks bestuur van e-Quest waarbij Patrique Dankers de directie compleet maakt.