Skip to main content

e-Quest IT Diensten B.V.

Het datacenter van e-Quest is gevestigd op de Schootense Dreef 26. Vanuit hier worden de patchkasten met servers gemonitord, beveiligd en wordt de continuïteit van de omgeving bewaakt. Ook het glasvezelnetwerk wordt door de specialisten van het Network Operation Center nauwlettend in de gaten gehouden.

e-Quest IT Projecten B.V.

Op de Schootense Dreef 33 in Helmond is het team van e-Quest IT-projecten B.V. gevestigd. Op deze locatie zijn onze accountmanagers, servicedeskmedewerkers, technisch specialisten, consultens, projectleiders, projectengineers en servicelevel management samen iedere dag hard aan het werk om al uw vragen te beantwoorden en de verschillende IT-projecten voor u te realiseren!

De basis in Helmond

De basis van de e-Quest groep is gelegd in Helmond en daar zijn we hartstikke trots op. In het kloppend hart van de bedrijvigheid in de omgeving Helmond en de Peel heeft e-Quest niet één, maar twee locaties weten te realiseren. In een commercieel sterke en snel groeiende regio is een allround IT-specialist niet weg te denken. Binnen e-Quest zijn we er dan ook trots op om te kunnen samenwerken met bedrijven die de regio Helmond een warm hart toedragen!

Onze diensten vanuit Helmond

Regionaal betrokken

e-Quest is graag betrokken bij de regio. Zo ondersteunen we meerdere initiatieven en verenigingen die een maatschappelijke waarde hebben. Denk hierbij aan grote clubs met regionale impact als Helmond Sport maar ook aan kleinere initiatieven als een lokale muziekvereniging.

Contactformulier

Please let us know your name.

Een geldig e-mail adres a.u.b.

Invalid Input

Please let us know your message.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Laat vrijblijvend uw gegevens achter via het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via onderstaand nummer.