Skip to main content

Onze vestigingen

Uw IT-partner altijd dichtbij

We vinden het belangrijk om dicht bij onze klanten te zijn. Daarom hebben we verschillende kantoren binnen de regio's die we bedienen.
Zo houden we de lijntjes kort en kunnen we snel schakelen als het nodig is. Zo is uw IT-oplossing letterlijk altijd dichtbij!

e-Quest IT Projecten B.V.

Op de Schootense Dreef 33 in Helmond is het team van e-Quest IT-projecten gevestigd. Op deze locatie zijn onze accountmanagers, servicedeskmedewerkers, technisch specialisten, consultants, projectleiders, projectengineers en servicelevel management samen iedere dag hard aan het werk om al uw vragen te beantwoorden en de verschillende IT-projecten voor u te realiseren!

e-Quest IT Diensten B.V.

Het datacenter van e-Quest is gevestigd op de Schootense Dreef 26. Vanuit deze locatie worden de patchkasten met servers gemonitord, beveiligd en wordt de continuïteit van de omgeving bewaakt. Specialisten van het Network Operation Center houden alles nauwlettend in de gaten zodat u na de migratie naar ons datacenter nooit meer iets anders wilt!

e-Quest IT Projecten B.V.

Vanaf september 2019 is e-Quest gevestigd in Veghel. Vanaf 2022 is het team ingetrokken in een splinternieuw kantoorpand met een eigen datacenter dat in directe verbinding staat met het datacenter in Helmond. Vanuit het kantoor in Veghel worden alle IT-projecten voor de regio Meieirijstad gecoördineerd. 

Een kijkje in onze vestigingen

Benieuwd naar ons team?

Lees alles over ons team, onze kernwaarden en hoe we maatschappelijk verantwoord ondernemen in de regio's waar we zijn gevestigd.