Skip to main content

e-Quest in Veghel

Op de Pater van den Elsenlaan 30 is het team van e-Quest in Veghel gevestigd. Op deze locatie zijn onze accountmanagers, technisch specialisten, consultants, projectengineers en projectleiders samen iedere dag hard aan het werk om alle projecten voor bedrijven in de regio Meierijstad te realiseren.

Datacenter Veghel

Om de ontwikkeling van de regio Meierijstad te kunnen stimuleren is de bouw van een duurzaam datacenter relevant. Een datacenter biedt uitgebreide mogelijkheden tot connectiviteitoplossingen door rechtstreeks te koppelen op de belangrijkste knooppunten in het land via diverse redundante paden.

Dè complete IT-specialist voor de regio Meierijstad

In september 2019 hebben wij als e-Quest zijnde een vestiging in Veghel geopend. Meierijstad is een economisch sterke en innovatieve regio die door samenwerking floreert. Daar maakt e-Quest graag deel van uit.
In een commercieel sterke en snel groeiende regio is een allround IT-specialist niet weg te denken. Binnen e-Quest zijn we er dan ook trots op om te kunnen samenwerken met bedrijven die de regio Veghel en Meierijstad een warm hart toedragen!

Onze diensten vanuit Veghel

Regionaal betrokken

e-Quest is graag betrokken bij de regio. Zo ondersteunen we meerdere initiatieven en verenigingen die een maatschappelijke waarde hebben. Denk hierbij aan grote lokale sportverenigingen als Blauw Geel '38 maar ook inititiatieven op het gebied van scholing als Meierijstad on stage, waarbij leerlingen een eerste indruk krijgen van werken bij e-Quest.

Contactformulier

Please let us know your name.

Een geldig e-mail adres a.u.b.

Invalid Input

Please let us know your message.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Laat vrijblijvend uw gegevens achter via het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via onderstaand nummer.