Skip to main content

Automatiserings diensten

Ontwerp

Wij begrijpen dat elke organisatie andere wensen en behoeften op IT gebied heeft. Daarom bekijken wij elke klantsituatie afzonderlijk en bieden daarbij oplossingen op maat aan. Dit doen wij op bedrijfs-, project- en productniveau zodat we altijd het beste resultaat voor uw bedrijf kunnen leveren.

Implementatie

Is er een passende oplossing bedacht voor uw onderneming, dan gaan we over tot implementatie. Onze IT-experts staan voor u klaar om dit proces vlekkeloos te laten verlopen. Zonder verstoring van de huidige bedrijfsprocessen implementeren wij IT automatisering volgens het uitgedachte ontwerp.

Uw IT op eigen locatie

Bij e-Quest beschikken we over een team van ervaren experts met een unieke kennis op het gebied van IT automatisering. Groeit uw onderneming? Dan zorgen wij dat uw IT meegroeit. e-Quest is gespecialiseerd in het ontwerpen, implementeren en beheren van uw IT omgeving op onder andere software van Microsoft.

Volledige IT-ontzorging

Een goede IT-infrastructuur is belangrijk voor uw organisatie. Wij ontwerpen, implementeren en beheren daarom software en systemen op het gebied van:

Online back-ups

Door middel van online back-ups staan uw bestanden altijd op een veilige locatie en hoeft u zich geen zorgen te maken over het verliezen van belangrijke data.

Online werkplekken

Online werkplekken zorgen ervoor dat uw medewerkers vanaf verschillende locaties en mobiele apparaten kunnen werken.

Beveiliging van systemen en digitale data

Het is belangrijk dat uw systemen en digitale data beveiligd zijn tegen indringers, virussen en spam. Daarnaast dient de infrastructuur goed te zijn om te zorgen dat de data juist verwerkt en opgeslagen word.

Servers

e-Quest kan u voorzien in de juiste serverbehoefte, daarnaast adviseren wij u over de best passende netwerkkeuze voor uw organisatie.

Voordelen van IT-automatisering

Het automatiseren van uw IT-omgeving levert verschillende voordelen op. U hoeft zich bijvoorbeeld geen zorgen meer te maken over de juiste internetverbinding, de beveiliging van bestanden tegen virussen of wat u moet doen bij storingen. Daarnaast vergemakkelijkt IT-automatisering bedrijfsprocessen en weet u zeker dat al uw software up-to-date is. Heeft u een in-house IT-afdeling? Door uw onderhoud uit te besteden houden uw IT-medewerkers meer tijd over voor innovatieve projecten.
Kortom: met IT-automatisering heeft u geen omkijken meer naar uw IT-omgeving.

Contactformulier

Please let us know your name.

Een geldig e-mail adres a.u.b.

Invalid Input

Please let us know your message.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Laat vrijblijvend uw gegevens achter via het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via onderstaand nummer.