Skip to main content

e-Quest al 5 keer FD Gazelle

Voor het vierde jaar op rij ontvangt e-Quest de FD Gazellen Award

Samen Winnen
Ook in 2022 heeft e-Quest weer de felbegeerde FD Gazellen Award uitgereikt gekregen. Dit zorgt ervoor dat in de laatste 6 jaren, we al 5 keer deze award in ontvangst hebben mogen nemen.
Martijn de Koning, commercieel directeur van e-Quest: "We zijn heel trots om ook dit jaar weer bij de snelst groeiende bedrijven van Nederland te horen. Geweldig dat we op een financieel stabiele wijze onze groei hebben weten te realiseren en dit erkend wordt door het Financieel Dagblad. Dit kunnen we alleen bereiken door de inzet van al onze collega's! Dat we dit samen hebben bereikt is hetgeen waar we nog het meest trots op zijn!"

FDGazelle Perry Martijn 2022 De directie neemt namens alle collega's bij e-Quest de award in ontvangst

FD Gazellen Awards
De FD Gazellen Awards worden jaarlijks door het Financieel Dagblad uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven in Nederland. De belangrijkste criteria voor deze prijs zijn omzetgroei, resultaatontwikkeling, en personele groei. Ze meten de financiële gezondheid en de bijdrage aan werkgelegenheid.

Bedankt
Namens e-Quest feliciteren wij al onze collega's met het behalen van dit prachtige resultaat en bedanken we onze IT-partners voor het vertrouwen in onze diensten! We zijn vastberaden om de komende jaren nog veel van deze awards in de wacht te slepen, te beginnen met 2023 om zo de streak van 5 jaar op rij vol te kunnen maken!