Skip to main content

Jaarlijkse personeelsbijeenkomst in het GS Staalwerken-stadion

e-Quest personeelsbijeenkomst met wat extra's 

Elk kwartaal organiseren we een personeelsbijeenkomst waarbij we onder het genot van een hapje en een drankje updates delen over de ontwikkelingen binnen e-Quest. De eerste bijeenkomst, die standaard plaats vindt in januari, heeft altijd net wat extra’s omdat we dan gezamenlijk proosten op een gelukkig en succesvol nieuw jaar.

Máár deze personeelsbijeenkomst was weer net iets meer bijzonder waarbij Perry van de Goorberg uitvoerig werd bedankt voor zijn rol als Operationeel directeur voor e-Quest in de afgelopen 12 jaar. Na deze lange tijd aan het roer van e-Quest heeft Perry zelf besloten om het wat rustiger aan te doen en meer focus te leggen op persoonlijke (sportieve) doelen en zijn familie, met in het bijzonder zijn kleinkind.
Met mooie woorden vanuit de directie en persoonlijke cadeaus namen we informeel afscheid van Perry als operationeel directeur en verwelkomden we hem als collega in de rol van Service Level Manager. Want e-Quest verlaten doet hij niet!

Namens alle collega’s bij e-Quest bedanken we Perry voor zijn grenzeloze inzet en zijn we blij dat we hem behouden als directe collega.

Vanaf 15 januari start Ricardo Kesteloo als nieuwe Operationeel directeur van e-Quest.