Skip to main content

Stagelopen bij e-Quest

e-Quest helpt graag mee aan de toekomst van onze stagiairs. We zien dat onze stagiairs mooie successen boeken met hun onderzoeksscripties. Daarnaast wordt er door onze stagiairs ook actief meegeholpen en gedacht over de dagelijkse werkzaamheden binnen e-Quest. Vanuit hun aanbevelingen in de stageperiode worden daadwerkelijk plannen gemaakt om deze te implementeren binnen het bedrijf.

Marketing stagiair:
Stan heeft met succes onderzoek gedaan naar de effectiviteit van de beeldkrant als intern communicatiemiddel bij e-Quest. Het onderzoek toonde aan dat de beeldkrant bijdraagt aan een betere communicatie en betrokkenheid tussen de collega’s van iedere vestiging, wat resulteerde in het behoud van de beeldkrant als communicatiemiddel.

Service desk stagiairs:
In samenwerking met onze collega's hebben Bryan en Jordi veel geleerd over samenwerken en professionalisme naar onze klanten. Zij hebben dit in de praktijk gebracht door met de engineers mee te gaan naar klanten en daar technische storingen en fysieke problemen op te lossen. Hier hebben zij ook veel met software te maken gehad waar ze nog nooit eerder mee hadden gewerkt. Dit zorgt voor de nodige uitdaging binnen de stage. De voldoening zit hem dan ook in het oplossen van de problemen en voldoen aan de gebruikerswensen binnen Windows en Office 365 omgevingen waar ze aan mee mochten helpen op gebied van beheren. Bij de technische dienst helpen Bryan en Jordi vaak met het repareren en omspoelen van laptops om ze gebruiksklaar af te leveren bij de klant. Hier halen we ook heel veel praktische kennis uit.

Security engineer stagiair:
Liam heeft succesvol onderzoek gedaan naar de optimalisatie van het vulnerability management bij e-Quest. Het onderzoek wees uit dat er nog verschillende verbeteringen mogelijk waren om het vulnerability management te optimaliseren. Naar aanleiding van dit onderzoek heeft Liam een scriptie opgesteld met aanbevelingen die e-Quest kan implementeren om deze verbeteringen door te voeren.

Altijd al een stage willen hebben in de IT? Kijk dan snel op de werken bij e-Quest website, wie weet hebben we een passende stageplek voor jou!