Start vitaliteitsprogramma e-Quest

Hoe zorg je voor werkgeluk?
Goede vraag! Een precies antwoord hebben we hier ook niet op en toch zijn we er elke dag mee bezig. In dit artikel proberen we uit te leggen hoe we dit bij e-Quest aanpakken.

Lees verder

Altijd wat bij te leren

Gelukkig kunnen we altijd wat bijleren
Binnen de wereld van IT verandert er elke dag wel iets. Een innovatie die een paar jaar geleden nog werd gezien als het ei van Columbus is tegenwoordig alweer achterhaald. Om deze razendsnelle ontwikkelingen op de voet te volgen zijn regelmatige opleidingen en cursussen nodig. En daar wordt gelukkig dan ook goedgebruik van gemaakt!

Lees verder

Kracht van de personeelsvereniging

De kracht van de personeelsvereniging
Werkgeluk, energie en veerkracht. Termen die onlosmakelijk verbonden zijn met vitaliteit. In deze reeks van artikelen omtrent vitaliteit bij e-Quest belichten we verschillende initiatieven die bijdragen hieraan. We trappen af met onze personeelsvereniging: PV In de Wolken.

Lees verder

Tips voor de Nationale Klimaatweek

De nationale klimaatweek. Bij uitstek het moment om eens te bedenken wat jouw bedrijf al doet om net dat stapje extra te zetten voor het klimaat. Uiteraard s ons zonnepanelenveld een goed voorbeeld maar we beseffen ook dat niet elke onderneming deze heeft. Wij maakten 10 tips, op basis van onze eigen ervaringen, die elke onderneming kan uitvoeren voor een beter klimaat!

Lees verder

e-Quest Veghel staat als een huis!

Wat ooit begon als kleine onderneming in een appartement in Eindhoven is uitgegroeid tot een regionale IT-specialist met vestigingen in Helmond, Venlo én Veghel. Dat bij e-Quest vernieuwing hoog in het vaandel staat, wordt maar eens onderstreept door de groei van het aantal medewerkers en de daarbij noodzakelijke uitbreiding in kantoorruimtes. Omdat e-Quest alles graag in eigen beheer heeft, wordt er daarom niet gewoon een pand gehuurd maar gebouwd. Logisch, toch? Neem bijvoorbeeld het splinternieuwe kantoor op de Pater van den Elsenlaan 30 in Veghel. Speciaal gebouwd voor de toekomst!

Lees verder

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.